reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Witaminka ma to sens , a ( bo mi umknelo) w jakim wieku masz dzieciaki i jak maja na imię ?
Ja tez myśle jak pisałam nad iCandy bo mam 13 miesięcznego więc bedą jeździć razem , gorzej jak bliźniaków nam sie trafia ;-)
Witaminka to taki dla 4 ;-) hihi widzialm robią na zamówienie ;)

reklama
Dziewczyny nie straszcie mnie potrojnymi i poczwornymi wozkami, takie kombajny nie wchodza w gre:). Takie rozwiazanie jakie narazie sobie obmyslilismy jest najlepsze :). Z reszta my planujemy chustowac malenstwo od samego poczatku. Super sprawa. Pierworodnego nie chustowalismy tylko poszlismy w nosidelko. Ale juz drugiego i trzeciego syncia tak. I nosilam w chuscie najmlodszego, ale jak test wyszedl pozytywny to maz powiedzial, abym juz nie nosila ze wzgledu na ciaze. I teraz jak chodzimy na spacery to on go nosi i jak jest w domu to tez w tej chuscie go nosi,. Serio super sprawa.
Agusia nasi chlopcy sa w wieku najstarszy 2,5 roku, drugi 1,5, a najmlodszy prawie 5 miesiecy. A ich imiona to Robert, Marcus, Henry.

Ja też chustowałam synka bardzo szybko miał parę miesięcy i miło to wspominam, zwłaszcza imprezy masowe w plenerze

Witaminka wlasnie stałam sie twoja fanka! Takie maluchy i jeszcze niemowlę .Podziwiam ;-) jak kiedys bedzie mi sie wydawalo ciezko pomysle o tobie kochana .imiona bardzo ładne pewnie tak jaki chłopcy ;-)

Agusia chlopcy to male przystojniaki w tatusia ida :-). Wiesz my myslelismy o czwartym bobo, ale nie tak szybko, mielismy plan poczekac dluzszy czas dluuuuzszy....i sie postarac, no i trafila nam sie niespodzianka, ale szczesliwi jestesmy, a to najwazniejsze. Ja to sie nawet smialam do meza, ze jego zolnierze to chyba maja jakies radary i narzedzia i zawsze droge znajda i sie przecisna chocby nie wiem co. A maz na to, ze i owszem hahah.

Ostatnia edycja:
reklama
O kurcze dziewczyny.. w 6,7 tyg wybieracie wozki :-)
Ja zostaje przy moim bo uwielbiam

KQ4c46fa238b5eb4.65441320.jpg

Załączniki

• KQ4c46fa238b5eb4.65441320.jpg
    KQ4c46fa238b5eb4.65441320.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 70
Do góry