Co do szpilek... Basiu, jeżeli mają Ci poprawić humor to kup To nic że pochodzisz w nich parę tygodni, ważne że będziesz się dobrze czuła! Oczywiście zgadzam się z dziewczynami - kręgosłup, no i problemy z równowagą oraz w późniejszych miesiącach duży ciężar nie pozwolą na szpilki. Ale teraz? Leciutki obcasik? Czemu nie? Ja co prawda na co dzień nie chodzę w szpilkach ale szykują mi się dwie ważne uroczystości: 90te urodziny babci mojego M. (już w tą niedzielę! o zgrozo!) oraz oczywiście nasz ślub, także chyba będę musiała wytrzeć z kurzu moje szpilencje Nie wiem w co się ubrać na te urodziny Kupiłam dzisiaj dwie piękne sukienki w ... ciucholandzie (jestem ich zwolenniczką pod warunkiem że rzeczy są ładnie przechowywane, czyste i nieznoszone). Piękne, kremowe, praktycznie nowe! I co się okazało? Nie mieszczę się w biuście Jedna sukienka jest z vero mody druga z atmosphere - chyba teściowa dostanie prezencik... Ech, a ja nadal nie mam co na siebie włożyć.
Bardzo dobrze że dodajecie tutaj swoje sugestie i preferencje odnośnie wózków bo muszę się za jakimś rozejrzeć, a jako że nie mam doświadczenia - nie wiem na co zwrócić uwagę. Także podpatrzę na te o których piszecie
Bardzo dobrze że dodajecie tutaj swoje sugestie i preferencje odnośnie wózków bo muszę się za jakimś rozejrzeć, a jako że nie mam doświadczenia - nie wiem na co zwrócić uwagę. Także podpatrzę na te o których piszecie