reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ale prześliczna kołyska! Cudo normalnie :sorry2: No i cena całkiem przyzwoita :tak: Ale miałaś szczęście Rosmerta, widziałaś po ile teraz tą kołyskę wystawiają :confused: :szok:

reklama
Rosmerta cudeńko.
Nasza malutka wyrasta z kołyski(dziś 5 miecha kończy,he,he),juz drugi dzień z bratem w pokoju jest.(a mamusia z uchem przy niani:-D)

Rosmerta prześliczna ta kołyska i w bardzo atrakcyjnej cenie udało Ci się ją kupić:tak:

Rozalko ależ Hania już duża dziewczynka:shocked2: Nie dość, że wyrosła z kołyski, to jeszcze dzieli pokój z bratem... zuch dziewczynka:-)
Ja niani to używam do dzisiaj, ale głównie w dzień jak Oliver śpi na górze, a ja robię coś na dole:tak: I aż wstyd, ale Oliver ciągle śpi z nami w pokoju, choć jemu to akurat obojętne gdzie, byle w swoim łóżeczku, bo i tak ładnie przesypia całe noce:tak:

Rosmerta, przesliczne cudenko. Moj maz , jak mu pokazalam Wasza kolyske, zachwycil sie, ale wczesniej zaniemowil na chwile.Tak mu sie spodobala.

Rozalko, Hania zuch dziewczyna. Gratuluje samodzielnej dziewczynki. brawo

Wolfia, mysle ze to nie wstyd ze Oliver jeszcze spi w Waszym pokoju.

no najważniejsze że marzenie spełnione a wygląda słodko.

Rozalka szybko Hania poszłą do brata wOOw że sie zgodził-u nas pewnie będzie to trwało dośc długo ja odstawiam minimum rok.zresztą do momentu aż nie zacznie przesypiać całej nocy by nie przeszkadzać Szymciowi.

no czekam na to moje cudo:-) i faktycznie cena teraz:szok: dobrze, ze sie zdecydowałam , bo tak cos czułam, ze z nowym rokiem bedzie nowa cena, ale ze az taka róznica to nie przypuszczałam:no:

Rozalka to długo w sumie Hania spała w kolysce:tak: my kołyske bedziemy mieli na dole w ciagu dnia do dyspozycji, na górze bedzie normlanie łózeczko u nas w sypialni. Chociaz Hubek ostatnio nas zaskoczył, bo spytał, czy maluszek moze spać u niego w pokoju : "Jakos to sie tak poprzestawia mamusia, że łózeczko się zmieści, nie martw się" usłyszałam:-D ale pewnie poczatkowe miesiace bedzie jednak u nas maluszek, potem się zobaczy, jakos nie widze w pokoju Hubka miejsca na łózeczko i komodę z ciuszkami:sorry: się zobaczy

Rosmerta nadal spi,he,he.Tzn. kłade ja u brata,spi tam do pierwszej pobudki,a potem siup do kosza,ale powli sie wyprowadza.Choc Hanutek pyzaty,to ona króciutka jest i oscyluje na dolnej granicy centylowej.Kubula w sumie też maly był i pyzaty.

Szukam teraz usilnie pościeli z tęczą,Kubus taką chce na urodzinki....

reklama
no jakie konkretne zamówienie ale Szymek też mnie tym zaskakuje że ma konkretny pomysł na swój prezent nie jak kiedyś byle dużo byle zabawki.

Do góry