reklama
Ja też kupowałam używane buty, albo dostawałam od kogoś. Karola, w dziecięcych butach to chyba raczej nic nie siedzi z dorosłymi to różnie bywa, może siedzieć grzybica, ale grzybicą można również się zarazić w sklepie obuwniczym, przecież buty mierzą różni ludzie... W dziecięcych trzeba tylko uważać, żeby nie były wykoślawione, ale jak but trzyma swój fason i do tego nie nosi wcale śladów używania, to czemu nie... Te Ecco śliczne, jednak cena dla mnie kosmiczna jak na buty używane.
Teraz Oliwka wyrosła ze starych kozaczków, więc kupić musiałam nowe.
Kupiłam nówki do chodzenia na co dzień:
(właśnie czekam na przesyłkę, powinny dziś dotrzeć)
i drugie używane do szaleństw na śniegu:
Oprócz butów kupiłam 2 używane kurtki baaardzo okazyjnie nawet jak na ciuszki używane, bo granatowa Mothercare kosztowała całe 2 zł hehe, a ta druga czarna (nie wiem jaka marka, bo właśnie się pierze) - 5 zł. Obie są na trochę później, nie nadają się na mrozy, czarna tak na przełom zimy i wiosny, a granatowa jeszcze trochę cieńsza - na wczesną wiosnę. Czarna jest w rozmiarze 116-122, więc spokojnie Oliwka ją jeszcze jesienią w przyszłym roku ponosi.
Teraz Oliwka wyrosła ze starych kozaczków, więc kupić musiałam nowe.
Kupiłam nówki do chodzenia na co dzień:
(właśnie czekam na przesyłkę, powinny dziś dotrzeć)
i drugie używane do szaleństw na śniegu:
Oprócz butów kupiłam 2 używane kurtki baaardzo okazyjnie nawet jak na ciuszki używane, bo granatowa Mothercare kosztowała całe 2 zł hehe, a ta druga czarna (nie wiem jaka marka, bo właśnie się pierze) - 5 zł. Obie są na trochę później, nie nadają się na mrozy, czarna tak na przełom zimy i wiosny, a granatowa jeszcze trochę cieńsza - na wczesną wiosnę. Czarna jest w rozmiarze 116-122, więc spokojnie Oliwka ją jeszcze jesienią w przyszłym roku ponosi.
Ostatnia edycja:
mysia23
mama dwójeczki
Kasiad fajniutkie te zakupy dla twojej Oliwki.
Ja też nie kupowałam nigdy używanych butów dla Filipa na allegro, ale zamierzałam...Sama tez sprzedałam 2 pary bartków Filipa.
Myślę jak Kasia, ze zarazić sie można gdziekolwiek, nawet w sklepie...a jeżeli butki fajne to czemu nie kupić..szkoda Karola, ze Ci nie poszło, ja bym była zadowolona z tych butów.
Ja kupiłam Filipowi takie jakiś czas temu Kornecki 2011 trzewiki zimowe czarne R. 29 (1264824949) - Aukcje internetowe Allegro
A we wtorek kupiliśmy taki kombinezonik mimo, ze mamy kurteczkę Kombinezon Tchibo TCM 110/116 KOLEKCJA 2010/2011 (1356242563) - Aukcje internetowe Allegro
Czekamy na przesłkę właśnie
Ja też nie kupowałam nigdy używanych butów dla Filipa na allegro, ale zamierzałam...Sama tez sprzedałam 2 pary bartków Filipa.
Myślę jak Kasia, ze zarazić sie można gdziekolwiek, nawet w sklepie...a jeżeli butki fajne to czemu nie kupić..szkoda Karola, ze Ci nie poszło, ja bym była zadowolona z tych butów.
Ja kupiłam Filipowi takie jakiś czas temu Kornecki 2011 trzewiki zimowe czarne R. 29 (1264824949) - Aukcje internetowe Allegro
A we wtorek kupiliśmy taki kombinezonik mimo, ze mamy kurteczkę Kombinezon Tchibo TCM 110/116 KOLEKCJA 2010/2011 (1356242563) - Aukcje internetowe Allegro
Czekamy na przesłkę właśnie
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
super zakupiki Kasiad ty to zawsze cos fajnego znajdziesz za małe pieniądze:-) a modelka jaka zadowolona z zakupów
Mysia fajne te butki, a na kombinezon taki polowąłam, jak były w sklepie tchibo bo kosztował wtedy 179zł ale nie dowieźli rozmiarów i kupilismy inny
Mysia fajne te butki, a na kombinezon taki polowąłam, jak były w sklepie tchibo bo kosztował wtedy 179zł ale nie dowieźli rozmiarów i kupilismy inny
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no właśnie jesienią są te kombinezony zawsze w Tchibo- trzeba było przez internet szukać tam dłużej jest pełna rozmiarówka.
a to zakup dla mojego eleganta
H&M KOSZULA z muszką NOWA 110 (1357278602) - Aukcje internetowe Allegro
a to już na wiosnę raczej H&M KERMIT BLUZA POLAROWA NOWA 110 / 116 (1359182312) - Aukcje internetowe Allegro
a to zakup dla mojego eleganta
H&M KOSZULA z muszką NOWA 110 (1357278602) - Aukcje internetowe Allegro
a to już na wiosnę raczej H&M KERMIT BLUZA POLAROWA NOWA 110 / 116 (1359182312) - Aukcje internetowe Allegro
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
fajne zakupiki KArola ogladałam ostatnio w h&m ta bluze z kermitem i bardzo mi sie podobała, ale Hubek woli rozpinane
a mój buntownik nie chce zakładac koszul w ogóle czasem uda się go jakos przekoonac ale ogólnie to bunt i nie pomaga tłumaczenie zadne
a mój buntownik nie chce zakładac koszul w ogóle czasem uda się go jakos przekoonac ale ogólnie to bunt i nie pomaga tłumaczenie zadne
reklama
Podziel się: