reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Rosmerta ta bezowa superowska!
Miśka 5
Mamy lutowe'07
a ja dziś widziałam super sukienkę na taką okazję, cena 10 zł minus 40 %, no ale nie brałam, bo u nas brak okazji, a potem sobie pomyślałam, że teraz wiem skąd niektóre wystawiają tyle ciuszków na allegro i niezłe sumki sobie życzą, a tu taka okazja była, najwyżej bym sprzedała;-). To taki niedawno otwarty lumpik, ceny bardzo przyzwoite, dużo nowych ciuszków jeszcze z metkami, a teraz jeszcze wyprzedaż, no ale wybrałam tylko jeden top, za 4.20, dla większych dzieciaków dużo cuchów, dla naszych średnio, no ale mam ten sklepik po drodze do pracy, to częsciej tam zajrzę:-)ja muszę coś poszukać na 25 lecie ślubu bo idę z Emilką i nie mam pojęcia co jej kupić do ubrania
takie kupiłam zetpolki te beżowe rozmiar 22 i jeszcze ma luz
Buciki letnie ZETPOL - CECYLIA z wkładką r.25 !! (418668987) - Aukcje internetowe Allegro
Buciki letnie ZETPOL - CECYLIA z wkładką r.25 !! (418668987) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
agusia9915
Matka wariatka
mamy takie rozowe;-)takie kupiłam zetpolki te beżowe rozmiar 22 i jeszcze ma luz
Podziel się: