reklama
Sweterek prześlicznypowinnam mieć zakaz kupowania ciuchów dla Pyśki
ma już 5 wiosennych kurtek i 3 bezrękawniki
a ostatnio kupiłam jej taki sweterek (za 5zł)
NEXT Sweterek z aplikacjami 18-24mc. NOWY (304516276) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
i pantofelki Befado i 2 bluzki w 5-10-15
Ja też powinnam mieć zakaz kupowania ciuchów dla Oliwki. Oli ma pełną szafę ciuchów już na wiosnę, Rybcia_21, nasza wirtualna koleżanka z BB a moja i w realu dała mi znowu kupę ślicznych ciuchów na 80-86-92. Ostatnio to nawet naprawdę nie wchodzę do naszego lumpiku, żeby się nie skusić na nic, bo u nas można naprawdę wypatrzeć niedrogo fajne markowe ciuchy.
dzięki mi też się podoba ;-)
Kasiad no właśnie u nas podobnie... fajnie, że masz taką koleżankę, ja no cóż nie mam co liczyć na ubranka od kogoś bo nawet jak ktoś ma dzieciaczka to albo chłopca albo ma też młodsze córki i trzyma dla siebie...
tak czy siak - kopnijcie mnie w d**ę jak coś jeszcze kupię ;-)
no oprócz butów dla lasek na wiosnę hihi
Kasiad no właśnie u nas podobnie... fajnie, że masz taką koleżankę, ja no cóż nie mam co liczyć na ubranka od kogoś bo nawet jak ktoś ma dzieciaczka to albo chłopca albo ma też młodsze córki i trzyma dla siebie...
tak czy siak - kopnijcie mnie w d**ę jak coś jeszcze kupię ;-)
mnie juz nawet kopniaki nie pomoga
Makrela ma cvala pelna szafe, komode, i druga komode. a ja jeszcze mysle czy trzecia sie zmiesci (to juz na zabwaki bo ile mozna miec w domu pudelek i skrzynek).
i w koncu mam dostep do lumpikaa z dzieciecymi rzeczmi bardzo tanimi i markowymi. jest tuz obok mojej pracy wiec jestem tam codzienie (co dzien sa nowe rzeczy). starszny to jest nalog. ostatnio kupilam bermudy 3/4 nexta dzinsowe i brazowy sweterek early days razem za 8,50
Makrela ma cvala pelna szafe, komode, i druga komode. a ja jeszcze mysle czy trzecia sie zmiesci (to juz na zabwaki bo ile mozna miec w domu pudelek i skrzynek).
i w koncu mam dostep do lumpikaa z dzieciecymi rzeczmi bardzo tanimi i markowymi. jest tuz obok mojej pracy wiec jestem tam codzienie (co dzien sa nowe rzeczy). starszny to jest nalog. ostatnio kupilam bermudy 3/4 nexta dzinsowe i brazowy sweterek early days razem za 8,50
mysia23
mama dwójeczki
Hehe...u nas buty na wiosnę to podstawowa rzecz...szczególnie dla mamy
A co do zakupów...Ostatni jak kopiłam pół roku temu pakę dla Filipa to do tej pory starczało...ale wszystko stało sie za małe, większość wyniesione, ale w szafie i tak dwie wielkie półki z rzeczami Filipa...i jak mówię mężowi, że muszę mu coś kupić bo nie ma w czym chodzić to on na to:
- "A tak pełne dwie połki leża, i nie ma w czym chodzić?"
- "no nie, bo tam są: pieluszki tertowe do buziuni, body, pajace do spania , 4 bluzeczki przyciasnawe cienkie, 4 sweterki grubsze, takie nawet oki, rajtuzki, śliniaki, skarpetki, ręczniki, bluzki z krótkim rękawem, i 4 pary spodni w tym 2 wyjściowe - prawie małe i 2 po domu na teraz".
- " a ty mówisz, że nie ma w co go ubrać"
I sama musze kombinować jak tu coś kupić, jak mu wytłumaczyć, ze potrzeba, zero reakcji...normalnie mnie wykończy ten mój chłop
agusia9915
Matka wariatka
ja na szczescie nie mam problemu z tym jak chce cos kupic dla dzieci czy siebie .
podoba mi sie czy jest koniecznieta rzecz poterzbna czy nie moge kupic i nieukrywac ile kosztowało;-)
podoba mi sie czy jest koniecznieta rzecz poterzbna czy nie moge kupic i nieukrywac ile kosztowało;-)
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja tez na szczescie moge kupowac bez tlumaczenia sie ,chcialam zrobic zdjecie ile ich ma ale jak zobaczylam jak tam wyglada to mi az, i musze na nowo jakos poukladac tylko niewiem jak bo niemam szuflady i rajtuzy leza z czapkami i takie tam i masakra tam wyglada
reklama
a ja tak sobie siedzę, czytam i właśnie kupiłam bluzę
milusieńki i cieplutki *GAP* dla TWOJEGO MALUSZKA (303357389) - Aukcje internetowe Allegro
milusieńki i cieplutki *GAP* dla TWOJEGO MALUSZKA (303357389) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: