reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

ja mam dużo rzeczy po Izie, no i jak coś zobaczę fajnego to nijak nie mogę się powstrzymać - muszę przestać do sklepów łazić bo to już nałóg hehe

reklama
powinnam mieć zakaz kupowania ciuchów dla Pyśki:blink:
ma już 5 wiosennych kurtek i 3 bezrękawniki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a ostatnio kupiłam jej taki sweterek (za 5zł)
NEXT Sweterek z aplikacjami 18-24mc. NOWY (304516276) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

i pantofelki Befado i 2 bluzki w 5-10-15 :baffled::baffled:
Sweterek prześliczny :tak:
Ja też powinnam mieć zakaz kupowania ciuchów dla Oliwki. Oli ma pełną szafę ciuchów już na wiosnę, Rybcia_21, nasza wirtualna koleżanka z BB a moja i w realu dała mi znowu kupę ślicznych ciuchów na 80-86-92. Ostatnio to nawet naprawdę nie wchodzę do naszego lumpiku, żeby się nie skusić na nic, bo u nas można naprawdę wypatrzeć niedrogo fajne markowe ciuchy.

dzięki mi też się podoba ;-)

Kasiad no właśnie u nas podobnie... fajnie, że masz taką koleżankę, ja no cóż nie mam co liczyć na ubranka od kogoś bo nawet jak ktoś ma dzieciaczka to albo chłopca albo ma też młodsze córki i trzyma dla siebie...

tak czy siak - kopnijcie mnie w d**ę jak coś jeszcze kupię ;-)
no oprócz butów dla lasek na wiosnę hihi

mnie juz nawet kopniaki nie pomoga:no:

Makrela ma cvala pelna szafe, komode, i druga komode. a ja jeszcze mysle czy trzecia sie zmiesci (to juz na zabwaki bo ile mozna miec w domu pudelek i skrzynek).

i w koncu mam dostep do lumpikaa z dzieciecymi rzeczmi bardzo tanimi i markowymi. jest tuz obok mojej pracy wiec jestem tam codzienie (co dzien sa nowe rzeczy). starszny to jest nalog. ostatnio kupilam bermudy 3/4 nexta dzinsowe i brazowy sweterek early days razem za 8,50:tak:

no oprócz butów dla lasek na wiosnę hihi

Hehe...u nas buty na wiosnę to podstawowa rzecz...szczególnie dla mamy :-p:-D:-D

A co do zakupów...Ostatni jak kopiłam pół roku temu pakę dla Filipa to do tej pory starczało...ale wszystko stało sie za małe, większość wyniesione, ale w szafie i tak dwie wielkie półki z rzeczami Filipa...i jak mówię mężowi, że muszę mu coś kupić bo nie ma w czym chodzić to on na to:
  • "A tak pełne dwie połki leża, i nie ma w czym chodzić?"
A ja
  • "no nie, bo tam są: pieluszki tertowe do buziuni, body, pajace do spania , 4 bluzeczki przyciasnawe cienkie, 4 sweterki grubsze, takie nawet oki, rajtuzki, śliniaki, skarpetki, ręczniki, bluzki z krótkim rękawem, i 4 pary spodni w tym 2 wyjściowe - prawie małe i 2 po domu na teraz".
I co słysze....
  • " a ty mówisz, że nie ma w co go ubrać"
no poprostu :szok::szok::wściekła/y::angry::szok::szok:

I sama musze kombinować jak tu coś kupić, jak mu wytłumaczyć, ze potrzeba, zero reakcji...normalnie mnie wykończy ten mój chłop :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ja na szczescie nie mam problemu z tym jak chce cos kupic dla dzieci czy siebie .
podoba mi sie czy jest koniecznieta rzecz poterzbna czy nie moge kupic i nieukrywac ile kosztowało;-)

Ja tez na szczescie moge kupowac bez tlumaczenia sie ,chcialam zrobic zdjecie ile ich ma ale jak zobaczylam jak tam wyglada to mi az:zawstydzona/y:, i musze na nowo jakos poukladac tylko niewiem jak bo niemam szuflady i rajtuzy leza z czapkami i takie tam i masakra tam wyglada:zawstydzona/y:

reklama
Do góry