reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Choć Oli nosi sporo rzeczy w rozmiarze 86, to też jeszcze mieści się w ciuszki 80, choć są już na nią takie mocno akurat, lada chwila będą za małe. Choć może nie tak szybko jednak to nastąpi, bo zauważyłam, że Oli przystopowała ze wzrostem, od dłuższego czasu nic nie urosła.

reklama
Kuba z reguły nosi rozmiar 74,ale duzo ma ciuchów 80,a wtedy np.nogawki trochę za długie.

Choć Oli nosi sporo rzeczy w rozmiarze 86, to też jeszcze mieści się w ciuszki 80, choć są już na nią takie mocno akurat, lada chwila będą za małe. Choć może nie tak szybko jednak to nastąpi, bo zauważyłam, że Oli przystopowała ze wzrostem, od dłuższego czasu nic nie urosła.

Emilka też ma 86 ale najczęściej spodnie :tak: bluzeczki maja zawsze za długie rękawki i najczęściej ma 80 a przy 86 podwijam rękaw ;-) sukienkę chciałam kupic 80 ;-)

Jenni nosi spodenki w rozmiarze 80 a bluzki 74/80 bo czesto ma za dlugie rekawki w 80 a sukienki ubieram jej 80/86 bo nie lubie jak jej pupe widac:tak:

Emilka też ma 86 ale najczęściej spodnie :tak: bluzeczki maja zawsze za długie rękawki i najczęściej ma 80 a przy 86 podwijam rękaw ;-) sukienkę chciałam kupic 80 ;-)
U nas też tak jest, że spodnie z 86 dobre, a rekawki bluzek lekko przydługawe :tak: Z kolei rękawy z bluzek 80 często są takie akurat, ale czasem przykrótkawe, to pewnie zależy od firmy. Sukienkę na roczek kupiłam na rozmiar 86 i rękawy były idealne.

U nas prawi tak samo...to też zależy od firmy, wybieram sie w najbliższym czasie do Łodzi wiec może jakiś promocje wahacze..

ok zobaczę jak coś kupię dam znać :tak:

bardzo sie ciesze :-):-p

:no: Aga nic kompletnie dla chłopców nie było ładnego :baffled: nawet na Emilkę za wiele nie kupiłam ale zapytałam się właścicielki i wczoraj podobno miała ogromne ilość ale tyle tam ludzi że wszystko przebrane z tych ładniejszych :dry: nawet na chrześniaka nic nie dostałam a tez miałam mu kupić spodnie no i dla Emilki nie dostałam sukienki :-(była jedna i ją wziełam pokaże później ale jak ją ubrałam to bardzo długa bo na 18M może i dobrze bo na lato będzie dobra ale chciałam coś na teraz i dup.a :wściekła/y:

:-( zaczynam sie niepokic ,ze moje dzieck bedzie bardzo wysokie(moja trauma)
Sara nosi rzeczy 86 wszystkie najmniejsze sa 86 a reszta 92
jest wieksza od dziedzi(w realu) od niej starszych o 2,3,4 misiace ktore tez maga byc wysokie(geny):szok:

ostatni zakup specjalnie na basen jak chodzimy i dokupiłam jeszcze taki plastikowe sandałki za 10 zł bo Szymek nie chce boso chodzić bo wylewka jest zrobiona z takich drobinek i go to denerwuje i tak śmiesznie w miejscu przebierał nóżkami :-D:-D

reklama
Do góry