reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Aha babeczki.. zauważyłam że często nam się linki albo rozwalają, albo źle wklejają. Ta wersja forum jest wyjątkowo nieprzyjazna jeśli chodzi właśnie o linki i załączniki :no:

ZERKNIJCIE TUTAJ jeśli macie z tym problem.. na samej górze (URL Hyperlinking) tego co się otworzy zobaczycie przykład jak to powinno wyglądać.

Ja mam tą stronę w ulubionych i jak chcę dać linka to ją otwieram w innym okienku, kopiuję sobie przykład i edytuję na swoje potrzeby :laugh2:
Macie tam podane w ramce URL Hyperlinking w "Przykładowe Użytkowanie" dwa sposoby na zrobienie linka, ale polecam zdecydowanie ten drugi. Na pozór wydaje się bardziej skomplikowany, ale przy tym pierwszym sposobie czasem zdarza się, że link tez się rozwala, sprawdzałam (to już zależy od konstrukcji strony do której się daje linka).

W tym drugim sposobie trzeba tylko podmienić adres http:// na właściwy
i zamiast "Forum BabyBoom" pomiędzy kwadratowymi nawiasami wpisać co tam chcecie (tak ja wpisałam sobie właśnie to ZERKNIJCIE TUTAJ). Mam nadzieję że nie zamieszałam za bardzo i komuś to ułatwi sprawę :happy:

reklama
Dziewczynki,po tym jak udalo mi sie wykramic corke piersia i nawet pulpecik byla,jestem totalna zwolenniczka karmienia naturalnego...:-D :tak:
Kazdej mamie zawsze tlumacze,ze moze wykarmic swoje dzieciatko,tylko musi chciec i myslec o tym pozytywnie:tak: .
Meza siostra ma 1,5 rocznego synka i tez od poczatku karmila go piersia...Niestety czesto plakal i tesciowa juz jej tlumaczyla,ze na pewno maly sie nie najada:wściekła/y: .Ja ostro jej wmawialam,ze na pewno sie najada,bo przeciez waga mu rosnie i zeby dalej karmila.i tak sie karmili ponad 8 miesiecy:-) :tak: :tak: :tak: .

ana.30 czekam na akceptację rejestracji od moderatora tego Forum dla Fajnych Mam, bo niestety bez tego nie da się czytać postów.. mam nadzieję że to nie potrwa długo :happy:

lil kate No to cieszę się bardzo że choć troszke mogłam pomóc, bo mnie też na początku okropnie denerwowało to, że linki raz wychodzą dobrze, a innym razem nie. Taka już uroda tego forum.. jak tu trafiłam to było inne - phpBB zamiast vBulletin i tam to było o wiele prostsze :dry:

no wlasnie. pamietam ze jak wyjezdzalam na urlop to bylo jeszcze stare forum a jak wrocilam to juz nowe. i mail z informacjami jak uaktualnic swoje dane. i nie moglam sie przyzwyczaic do tego nowego a teraz nie pamietam juz jak stare wygladalo:-p

a to ze nie jesteme dobra w tych komputerowo internetowych kodach to tez fakt:-p

Wiśnia pozwoliłam sobie zajrzeć... :-p. Masz już te wierszyki, zamówiłaś ? Jeśli nie, nie waż się kupować ;-), bo wiesz ciotka nie ma pomysłu na prezent...
Dziewczyny powodzenia przy rozdwajaniu, już niedługo utulicie swoje kruszynki:-):-):-)

reklama
No a ja muszę sie pochwalić,ze znowu zaciągnęłam w sobotę męża na zakupy...:-):-) Taki piękny dzień był i nie mogłam się oprzeć...kupiłam juz prawie cały komplet kosmetyków, apteczkę też już w większości zaopatrzyłam, dokupiłam dwie koszulki i czapeczkę cienką.....a i upatrzyłam świetny komplecik z polarku, taki ocieplany, spodenki, bluza i czapeczka....zapowiedziałam mamie,że jak chce coś kupić już dla małego to może to...i dzis się po komplecik wybiera:tak::tak: Jeszcze zostało kilka duperelek do zakupienia, ale to jakoś sie uzupełni w najbliższych dniach...później znowu nauka, bo egzaminek jeszcze jeden został 9 lutego..:wściekła/y::-(

Do góry