reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

a ja widzialam wczoraj cudny kombinezon w 5-10-15 ( za 20 zl w promocji!!) i nie kupilam go i teraz bardzo zaluje:-( i plaszczyki takie wiosenne sa przecenione w H&M o 70% i do tego sa takie smieszne kapelutki i tez nie kupilam bo mi sie nie chcialo w kolejce stac :no: a teraz jestem na siebie wsciekla :wściekła/y:

a egzamin mam w czwartek i staram sie do niego uczyc choc nie wiem czy zdaze jeszcze na niego pojsc :confused:

reklama
mysia23, i zobacz, wszystko masz juz kupione a tak sie martwilas!!:tak: i widze ze twoja mama tez juz robi zakupy dla wnuka!! pogratulowac!!

lil kate może jeszcze nie wszystko i nie jest tak jak bym chciała, bo większość rzeczy to tylko podstawa!
Nie mam nic co mogłoby by się przydać za miesiąc po urodzeniu...i bede musiała latać,ze tak powiem na krótko po powrocie do domku,po sklepach i kupować już kolejne rozmiarki ciuszków dla małego...bo wyrośnie a tych większych nie mam...bo jak wszyscy uważają - po co teraz? Ale mam, tak z grubsza, potrzebne rzeczy i już się tak bardzo nie martwie...jeszcze tylko meza przekonać do fotelika i bedzie ok...
Nie mam nic z typu karuzela, mata, czy nawet drugi komplet pościeli...ale zamówie na allegro i bedzie sie musiała znaleźć kasa...:-D;-) Brakuje mi rożka, kocyk jeszcze jeden by sie przydał...

A jeśli chodzi o mamę to faktycznie robi postępy, nawet kupiła już proszek do prania ciuszków z własnej inicjatywy, szczoteczke z miękkiego włosia dla małego,no teraz ten komplet...ale mnie nadal powstrzymuje..
A już nie wspomnę o teściowej, która jakby z księżyca, myśli,ze wszystko przyniosą odwiedzający :-D:laugh2::-D:laugh2: i po co mam kaskę wydawać i kupować...ale ona nigdy sie niczym nie przejmowała, taki troche lekkoduch...no bo po co mi np.trzy kaftaniki albo trzy pary skarpeteczek?Jak słyszę te jej pytania to mnie trzęsie:wściekła/y::szok::wściekła/y:

mysia, faktycznie tala tesciowa to skarb!!:-D ale ma troche racji ze odwiedzajacy naprawde przyniosa ci ciuszki:tak: kazda mloda mama to mowi. takie wydatki jak karuzela czy mata to naszzescie rodzinka mi pokrywa- karuzele kupuja moi rodzice, a mate kupie za pieniazki ktore moi dziadkowie dali dla pszyszlej prawnuczki (500 zl:-) wiec spokojnie starczy na tiny love ktora baardzo mi sie podoba:tak:)

juz edytowalam poprzedniego posta i teraz mozecie podziwiac!!:cool2:

Ja też kupiłam ta karuzelkę z grającym domkiem Chicco i jestem z niej bardzo zadowolona, jest GENIALNA po prostu! :-D :tak: :-D

reklama
a ja jeszcze nie kupiłam bo nie wiem juz całkiem po waszych opisach ja taz chciałam ta fisher prisa i nie wiem ! ktora teraz ?chicco czy cobi czy ta fisher..
dupa jasna ze tak powiem!!!!!!!!!!!!!!!!1

Do góry