reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Muszę kupić tą ciastolinę lodziarnię, Oli gdzieś widziała i oznajmiła, że bardzo jej się podoba i chciałaby taką.

A ja porobiłam trochę zakupów z myślą o przedszkolu: w Auchan kupiłam bluzkę, worki i piżamkę, na rynku laczki na basen, w lumpiku 2 pary dresowych spodni i strój na basen (taki z nogawkami i rękawkami strasznie jej się podobał u pana dyrektora ;-)), a na Allegro plecak i dres.

Uploaded with ImageShack.us

my may taki niebieski stój z krokodylem next chętnie oddam sama go dostałam od kuzynki ale boki jak weźmie się pod światło widać że chlor zrobił swoje.
to zrobiłyśmy podobne zakupy tylko że ja męski: worek z tomem w carefurze no bardzo mi się podobał, kapcie z wyścigówką ale ciągle szukamy z dinozaurem normalnie koszmar-z tymi kapciami.kilka koszulek w C&A i są czasowe spodnie dresowe w Cubusie za 39zł ale grubdze więc na zimę jesien na gumkę na dole z dwu kolorowe ale nie było Szymka rozmiaru ale naprawdę fajne i do tego bluzy ale nie wiem po ile.
no i mamy pościel w dinki kocyk w dinki poszewkę na jaśka z tyrkiem dinkiem.dziś zamówiłam metki imienne bo nie chcę wszystkiego podpisywać mazakiem.ciągle szukamy Kapci i może być jeszcze plecak z dinkiem.

Karola Wy szukacie z dinkiem,a u nas szał na Boba.Mamy worek i piżamke.W Jysku widziałam posciel,meza wyslę.a kapcie mamy takie trampki z samolotem,Kuba zachwycony.

w sklepie CartOOn widziałam plecaki z Bobem a już nie pamiętam dokłądnie gdzie czy Smyk był ręczniczki małę do rączek z Bobem.jakoś Dinozaury się ukrywają.

Niezle zakupy porobilyscie.
Kasiu, super ubrania. A stroj plywacki- extra. Oliwka wyglada w nim swietnie. I ostatnie zdjecie rewelka. Ubranka z Hello Kitty tez sliczne.

Karola u Ciebie dinki, u Rozalki Bob, a u nas nadal Thomas. Milena do przedszkola chce koniecznie mala podusie z Thomasem, a ja takiej malej nie mam. Nie dodalam, ze Panie prosily rzeby do przedszkola dzieci przyniosly male poduszki do lezakowania.

Dzięki dziewczyny, ja też jestem zdowolona z zakupów. Plecak jeszcze nie dotarł i nie wiem czy do jutra go przyślą, ale najwyżej pierwsze 2 dni Oli zabierać będzie swój stary plecak.

Karola, ło matko, 40 zł to ja za takie naprasowanki z podpisem nie dałabym w życiu :no: Ale szkoda, że nie podpowiedziałaś wcześniej :sorry2:, bo bym kupiła taki papier do wprasowanek i bym sobie sama podrukowała za grosze identyczne. No, ale teraz to już za późno, piżamkę już podpisałam markerem na metce i jutro podpiszę tak samo worki, tylko marker mi się wypisał, muszę kupić nowy.

reklama
Kasiad cudne zakupy poczyniłaś dla swojej małej modelki;-) Rzeczy naprawdę bardzo ładne i z pewnością Oli z nich zachwycona:tak: I nie mogę nie dodać, że jestem pod ogromnym wrażeniem, jakie Oli ma dłuuugie włosy:szok::-):-):-)

Karola za dinusiami to się musisz trochę naszukać, bo nie są tak popularne jak postacie z bajek, ale powodzenia:tak: Na pewno uda Ci się kupić ładne rzeczy;-)

Karolino o tu masz podusie, albo poszewkę z Thomasem;-)
Pluszowa podusia Tomek i przyjaciele THOMAS! (1205467663) - Aukcje internetowe Allegro
PODUSZKA JASIEK DISNEY 35x35 BARCELONA LEGO TOMEK (1206429966) - Aukcje internetowe Allegro
POSZEWKA Pociag THOMAS - TOMEK PRZYJACIELE DISNEY (1209817217) - Aukcje internetowe Allegro

Ogólnie to pewnie wszędzie pełno wszystkiego, byle tylko mieć pieniądze:sorry2:

Do góry