reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kupiłam dziś Oliwce papcie Disneya w Smyku, nawet nie wiedzialam, że produkują oddychające podeszwy w papciach :sorry2:

Załączniki

• papcie Disney.jpg
    papcie Disney.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 27
  • sp
    sp
    13,8 KB · Wyświetleń: 50
reklama
no trzeba przyznać że wyprzedaże są extra chyba że trafiłam ale Szymek ma kilka bluzek z reserved za 19zł jeszcze muszę dokupić 2 pary spodni dresowych cieplejszych ale jeszcze nic nie było.

a no i w końcu Szymek ma takie same buty jak tata kupili sobie Crocsy -w galerii bałtyckiej otworzyli stoisko.teraz Szymek nie może się doczekać ich testu nad jeziorem lub basenie.

A ja jakoś szczęścia wyprzedażowego nie miałam:-(Chciałam dla Wiki jakieś sandałki, ale niestety jak były fajne to rozmiaru nie było. W sumie to chyba sobie już daruję, teraz to trzeba za jesiennymi się rozglądać rzeczami:tak:
Kasia, kapcie dla Oliwii bardzo fajne i łatwe do zakładania do przedszkola super

Kasiad bardzo ładne kapcioszki i takie dziewczęce:tak: A ta podeszwa faktycznie przepuszcza trochę powietrze, czy to taki pic na wodę?:-p

Agusiu link działa, ale nie ma tam nic:sorry:

Ja za jakimiś plażowymi klapkami/sandałkami to się będę musiała rozejrzeć dla dzieciaków, bo nie mamy nic takiego:no:

Kasiad bardzo ładne kapcioszki i takie dziewczęce:tak: A ta podeszwa faktycznie przepuszcza trochę powietrze, czy to taki pic na wodę?:-p
Wygląda na to, że się sprawdza, Oli wprawdzie nie miała ich na nogach cały dzień, bo lubi latać na boso, w przedszkolu dopiero będzie nosiła je dłużej, ale przez 3 godzinki na nogach już je miała, a nawet przez taki czas w innych papciach potrafiła już mieć stopy mokre.

No świetne zakupki robicie..
My ostatnio szalelismy przed wakacjiami, a teraz troszkę zabawek (w biedronie były fajne 4 zestawiki al' a lego duplo) za 18zł, a młody radochy ma ze hoho....

teraz czekaja nas uzupełnienia garderoby na jesień...a w sumie ogromniaste zakupy...na sama myśl mnie skręca, bo Filip strasznie nie lubi przymierzać niczego..ani nawet ogladać

ciotka się musi załadować..mi działa
Agusiu ale mi się otwiera... tylko strona z takim oto tekstem:
OUR APOLOGIES
We were unable to service your request. You may want to choose from the links below for information about KEEN and our products.

Ale z tego co widzę po Twoim linku to seria YOUTH i model Venice, a udało mi się tylko takie znaleźć na tej stronie:
http://www.keenfootwear.com/product/ss10/shoes/kids/youth/venice h2/midnight navy
Tak czy inaczej buciki fajnie się prezentują i wyglądają na porządnie wykonane:tak:
Wygląda na to, że się sprawdza, Oli wprawdzie nie miała ich na nogach cały dzień, bo lubi latać na boso, w przedszkolu dopiero będzie nosiła je dłużej, ale przez 3 godzinki na nogach już je miała, a nawet przez taki czas w innych papciach potrafiła już mieć stopy mokre.
Super:-) Ja też bym chętnie Vickowi takie kapcie kupiła, ale w IE jeszcze takich nie znalazłam:sorry:

na sama myśl mnie skręca, bo Filip strasznie nie lubi przymierzać niczego..ani nawet ogladać
Victor też nie przepada za przymierzaniem i kupowaniem, ale trzeba przez to jakoś przebrnąć;-) U nas silny dar przekonywania ma tata:tak: Poza tym część rzeczy kupuje mu bez niego, bo nie potrzebuje mierzyć znając rozmiar, więc to też jakiś tam plus:-)

Przez to że u nas ostatnio pogoda bardziej domowa, bo pochmurno, to kupiliśmy w końcu Victorowi:
CIASTOLINA PLAY-DOH MAGICZNA LODZIARNIA GDYNIA (1160508207) - Aukcje internetowe Allegro
Pamiętałam, jak kiedyś rozalka pisała, że Kubuś się tym super bawił i okazało się, że u nas też to trafiony zakup:tak: Wczoraj bawił się prawie 2h, dzisiaj też już ponad 1h, więc zawsze to nowe zajęcie i ja mam trochę wolnego;-) Poza tym to nawet Oli dłubie w tej ciastolinie i przygląda się co Victor robi;-)

reklama
Do góry