reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

:-D może się uda i na trzecie namówić zawsze można spróbować;-)

Może jak już zdecydujemy się na coś własnego, a nie wynajem:-p Zobaczymy, ale pewnie nie:sorry2:

a sukieneczkę chyba taką Milenka od taty dostała ;-):tak:

Zgadza się:tak: Milenka ma taką;-)

Zestaw z Pepą fajowy, ale cena odstrasza:rofl2:

Rosmerta świetne bojówki:tak: Muszę Vicka zaopatrzyć w nowe spodnie, bo te się robią za krótkie. A no i zakup butów dla niego na wiosnę mnie czeka;-)

reklama
Piękne rzeczy pokupiłyście dziewczyny:tak:, mnie tak jak Wolfię czeka zakup spodni i butów na wiosnę, Wiki strasznie powyrastała ze spodni, niektóre nawet lekko przyciasne na mojego pączusia:-), no a buty to wiadomo, że żadne jesienne już dobre nie będą, bo noga dobry 1cm-1,5 urosła:tak:

Rosmerta,fajowe bojowki.Ja dzis Kondziowi kupiałam w KappAhlu,troche za duze bo w rozmiarze 98,ale maja gumke na dole;-);-).Nie moglam od nich odejsc;-)

Super zakupy, chyba muszę się zmobilizować i też powoli za letnimi rzeczami dla Milutka rozglądać, choć jeszcze trochę zapasów z zeszłego lata mamy (wtedy były za duże).
Na pewno ze 2 pary butków w ciągu miesiaca muszę kupić.
Dla mnie najważniejsze to wygodne rzeczy do biegania po domu i ogródku, takie których nie żal będzie zniszczyć. Wyjściowych nie będę jej dużo kupować bo więcej się nabiega tu na naszej wiosce niż po mieście :tak:

Zestaw z Peppą rewelka :tak: ale drogo jak dla mnie :sorry2:

Rosmerta, Tycia, spodnie fajne :tak:

Ja staram się za dużo nie kupować, dopóki nie przejrzę szafy Oliwki, ale jakoś ciężko mi się za to zabrać :sorry2: Co chwilę wyciągam coś przykrótkiego, więc pewnie sporo odpadnie, ale Oli ma tyle rzeczy, że i tak pewnie sporo zostanie, zwłaszacza, że mam napewno trochę ciuchów na 98.
Ale i tak jak mi coś fajnego i niedrogiego wpadnie w oko to się nie potrafię pohamować :sorry2:

A ja się wczoraj zmobilizowałam i co małe i co już zniszczone daje na wydanie :blink:
bluzeczek troszkę ma ale muszę kupić jakieś ładne bo wszystkie są już lekko wyniszczone , jeansów ma 3 pary myślę że starczą potem do mega brudzenia ma kilka spodni dresowych i z 2 rodzaje spodni na wyjście wiec muszę kupić , rajstopki mi zostały z 2-3 pary co są dobre :blink:reszta już mała wiec też potrzebuję :sorry2: na krótki rękaw jeszcze nie sięgnęłam ubrań

Ostatnia edycja:
kurcze Peppa boska:tak:,sukieneczka taka a'la Amish ale super,na pewno ślicznie będzie w niej wyglądać,a bojówki my też mamy podobne i super się sprawdzają:tak:

reklama
ja juz rajtuzek nie kupuje mam chyba 4 pary na ten czas do lata wystarczą a na jesien się pomyśli :tak: ostatnio zaopatrzyłam się w podkolanówki oraz skarpetki :tak: disneya

Do góry