reklama
może się uda i na trzecie namówić zawsze można spróbować;-)Dobra już nie marudzę;-)
madzix
Fanka BB :)
Wow! ile zakupowych nowościSuper
Dochodze do wniosku, ze moje dziecko jest jakies zaniedbane zakupowo
A przy okazji chciałam sie Was poradzic w sprawie piżamek...do niedawna kupowałam na allegro eraly days w dwupakach, ale teraz potrzebuje juz na rozmiar 2-3 lata i nie ma tej firmyMozecie polecic cos w zamian, z dobrej gatunkowo bawełny?I najlepiej do max. 50 zł za dwupack?
A przy okazji chciałam sie Was poradzic w sprawie piżamek...do niedawna kupowałam na allegro eraly days w dwupakach, ale teraz potrzebuje juz na rozmiar 2-3 lata i nie ma tej firmyMozecie polecic cos w zamian, z dobrej gatunkowo bawełny?I najlepiej do max. 50 zł za dwupack?
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Wow! ile zakupowych nowościSuper
a ja widziałam takie
EARLY DAYS - 2 PIŻAMKI ! JEDNA CENA !!- 2/3 LATKA (556471892) - Aukcje internetowe Allegro
te są fajne
http://www.allegro.pl/item562944488_d7_pizama_pizamka_2pak_lalki_rozm_98_primark.html
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
jakie odjazdowe!!!! ale jaka cena
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Oliwieczka sliczne ciuszki dla Zosi:-)
a ten zestaw z Peppą boski:-), ale cena szok
co do pizamek to u nas nadal pajace, bo mój wiercipięta ciągle odkryty,a w pokoju wywietrzone na noc więc zwykła pizamka odpada na razie
doszły wczoraj te sztruksowe ogrodniczki z nexta - są superowe, jak nówki:-) teraz czekam na bojówki ;-) Next, świetne bojówki khaki 92 (549926327) - Aukcje internetowe Allegro
a ten zestaw z Peppą boski:-), ale cena szok
co do pizamek to u nas nadal pajace, bo mój wiercipięta ciągle odkryty,a w pokoju wywietrzone na noc więc zwykła pizamka odpada na razie
doszły wczoraj te sztruksowe ogrodniczki z nexta - są superowe, jak nówki:-) teraz czekam na bojówki ;-) Next, świetne bojówki khaki 92 (549926327) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: