reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
fajny osiolek KASIAD, znam go, bo jest taki na spotkaniach mam z dziecmi na ktory chodze z Lusia i faktycznie dzieci go bardzo lubia:tak::-):-D

no to u nas Mikołaj ma już wolne, prezenty pochowane u męża w pracy żeby mnie nie kusiło bo zaraz bym im dała hehe

Izka dostanie:
ponnyville2.jpg

Arielka.jpg
-ręcznik
i kalendarz na rok 2009 z księżniczkami

a Pyśka:
rozyczka4.jpg

07.jpg

ufff a u Was Mikołaj ma już jakieś plany?

Wisnia sliczne prezenty:tak:
U nas brakuje jeszcze dla Chrisa :tak: Jacki dostanie kucyki pony ze slizgawkami a Jenni tory i pociagiem kubusiowym:tak: dla Chrisa kupie jeszcze tylko jakies lego:tak:

na mikołaja :tak:
rodzice moi się dołożyli ;-)

a pod choinkę od nas dostaną lego + prezenty od chrzestnych + od mojej cioci i kuzynów co zawsze przyjeżdżają + od drugich dziadków to się pewnie więcej i tak uzbiera

a jeszcze dostaną paczki ze słodyczami ode mnie z pracy ale nawet nie wiem czy na mikołaja czy na święta - chyba raczej to drugie...
+ Izka mikołaja w przedszkolu będzie miała

fajnie być dzieckiem co?

a, zapomniałabym - do pracy kupiłam sobie różne gry - moje dziewczynki też przy okazji skorzystają hehe - o takie:
kotwworku_big2.jpg

figuraki_big2.jpg

grzyby_big2.jpg

nowezagadkiobiboka_big2.jpg

phpThumb.php

tecza_big2.jpg

gdziejestzabka_big2.jpg

poryroku_big2.jpg

są super, polecam :tak:

Wiśnia suuper prezenty:tak: A i gry bardzo rozwojowe;-) Zazdroszczę, że masz to już za sobą, ja jeszcze nawet za bardzo nie myślałam o Gwiazdce:-p
Zanim Gwiazdka to czeka mnie jeszcze kupienie prezentu dla męża z okazji urodzin:-p

reklama
Super prezenty i super gry :tak:
Oli w tym roku paczki nie dostanie ode mnie z pracy, bo u nas dziecko musi mieć skończone 2 latka, starszaku też się już dawno nie łapią.
Co do prezentów na Mikołaja czy Gwiazdkę też jeszcze nie myślałam, kupiliśmy Oliwce osiołka do skakania, ale oczywiście zamiast go schować, to odrazu jej dałam :zawstydzona/y:

Do góry