reklama
Aga, ja miałam taki stojak Chicco i był super
Choć powiem szczerze, że żałuję, że nie kupiłam czegoś takiego, starczyłoby na dłużej
3W1 MATA/PIANINO /BUJAK FISHER PRICE (476189248) - Aukcje internetowe Allegro
(tylko to jest używane, nowego nie widzę na Allegro)
Choć powiem szczerze, że żałuję, że nie kupiłam czegoś takiego, starczyłoby na dłużej
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja mialan ten bujak i dopiero niedawno go sprzedalam bo Jenni byla juz nim znudzona ale sluzyl nam przez 1,5 rokuAga, ja miałam taki stojak Chicco i był super
no to u nas Mikołaj ma już wolne, prezenty pochowane u męża w pracy żeby mnie nie kusiło bo zaraz bym im dała hehe
Izka dostanie:
-ręcznik
i kalendarz na rok 2009 z księżniczkami
a Pyśka:
ufff a u Was Mikołaj ma już jakieś plany?
Izka dostanie:
i kalendarz na rok 2009 z księżniczkami
a Pyśka:
ufff a u Was Mikołaj ma już jakieś plany?
na mikołaja
rodzice moi się dołożyli ;-)
a pod choinkę od nas dostaną lego + prezenty od chrzestnych + od mojej cioci i kuzynów co zawsze przyjeżdżają + od drugich dziadków to się pewnie więcej i tak uzbiera
a jeszcze dostaną paczki ze słodyczami ode mnie z pracy ale nawet nie wiem czy na mikołaja czy na święta - chyba raczej to drugie...
+ Izka mikołaja w przedszkolu będzie miała
fajnie być dzieckiem co?
a, zapomniałabym - do pracy kupiłam sobie różne gry - moje dziewczynki też przy okazji skorzystają hehe - o takie:
są super, polecam
rodzice moi się dołożyli ;-)
a pod choinkę od nas dostaną lego + prezenty od chrzestnych + od mojej cioci i kuzynów co zawsze przyjeżdżają + od drugich dziadków to się pewnie więcej i tak uzbiera
a jeszcze dostaną paczki ze słodyczami ode mnie z pracy ale nawet nie wiem czy na mikołaja czy na święta - chyba raczej to drugie...
+ Izka mikołaja w przedszkolu będzie miała
fajnie być dzieckiem co?
a, zapomniałabym - do pracy kupiłam sobie różne gry - moje dziewczynki też przy okazji skorzystają hehe - o takie:
są super, polecam
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Wiśnia suuper prezenty A i gry bardzo rozwojowe;-) Zazdroszczę, że masz to już za sobą, ja jeszcze nawet za bardzo nie myślałam o Gwiazdce
Zanim Gwiazdka to czeka mnie jeszcze kupienie prezentu dla męża z okazji urodzin
Zanim Gwiazdka to czeka mnie jeszcze kupienie prezentu dla męża z okazji urodzin
reklama
Super prezenty i super gry
Oli w tym roku paczki nie dostanie ode mnie z pracy, bo u nas dziecko musi mieć skończone 2 latka, starszaku też się już dawno nie łapią.
Co do prezentów na Mikołaja czy Gwiazdkę też jeszcze nie myślałam, kupiliśmy Oliwce osiołka do skakania, ale oczywiście zamiast go schować, to odrazu jej dałam
Oli w tym roku paczki nie dostanie ode mnie z pracy, bo u nas dziecko musi mieć skończone 2 latka, starszaku też się już dawno nie łapią.
Co do prezentów na Mikołaja czy Gwiazdkę też jeszcze nie myślałam, kupiliśmy Oliwce osiołka do skakania, ale oczywiście zamiast go schować, to odrazu jej dałam
Podziel się: