reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Z Szymcia zmarzlaczek:tak:.Konrad ma na razie cieplutkie jak mu zdejme:tak:.Moze jakas skarpeta dodatkowo?Tylko co to bedzie jak przyjda mrozy?:confused:

Karola super stroj,Konrad na impezy karnawałowe nie bedzie chodzil jeszcze ;-D

. Szymek ostatnio testował swoje zimowe ( fakt są za duże o jakieś 1,3cm), ale miał w nich zimne paluszki jak wróciliśmy do domu. :baffled::baffled::baffled: czy to dlatego, że o tyle za duże??Chyba muszę teraz w sobotę poszukać jakiś na teraz bucików.
Ja bym założyła skarpetę dodatkowo,a luz moż być.:tak:

Zimno może być w zbyt dużych i w zbyt małych butach, ale 1,3 cm to nie jest dużo za duży but :no: chyba Szymuś jest zmarźlak :sorry2:

Irtasia - mam do Ciebie pytanie dotyczące Kubusia do skakania. Powiedz jak on się sprawdza, Jenni bawi się nim często, czy to tylko zabawka na chwilę :confused: Ja chciałam kupić Oliwce konia na biegunach, ale byliśmy w sklepie i wsiadała na takiego konika do skakania i nie chciała zejść, może coś takiego kupię :confused: Przynajmniej jak się znudzi, to będzie można spuścić powietrze i schować :sorry2:

A to nasze dzisiejsze zakupy:
1. Czapka i rękawiczki ze Smyka
2. DVD Kubusiem Puchatkiem (Oli oglądała jednym tchem!)
3. Spinki (próbujemy zapuścić grzywkę :baffled: zobaczymy czy starczy nam sił i nerwów :sorry2:

Zimno może być w zbyt dużych i w zbyt małych butach, ale 1,3 cm to nie jest dużo za duży but :no: chyba Szymuś jest zmarźlak :sorry2:

Irtasia - mam do Ciebie pytanie dotyczące Kubusia do skakania. Powiedz jak on się sprawdza, Jenni bawi się nim często, czy to tylko zabawka na chwilę :confused: Ja chciałam kupić Oliwce konia na biegunach, ale byliśmy w sklepie i wsiadała na takiego konika do skakania i nie chciała zejść, może coś takiego kupię :confused: Przynajmniej jak się znudzi, to będzie można spuścić powietrze i schować :sorry2:

A to nasze dzisiejsze zakupy:
1. Czapka i rękawiczki ze Smyka
2. DVD Kubusiem Puchatkiem (Oli oglądała jednym tchem!)
3. Spinki (próbujemy zapuścić grzywkę :baffled: zobaczymy czy starczy nam sił i nerwów :sorry2:
U nas kubus do skakania okazal sie szczalem w 10:tak: Jenni na nim skacze po calym mieszkaniu ciagnie za uszy (zawsze to robila z kubusiami):tak:

Super zakupy Kasiad:tak: i 3-mam kciuki za zapuszczenie grzywki:tak: ja Jenni ani razu niepodcinalam bo wyreczyl mnie Chris juz 2 razy:baffled::sorry2::-D

Faktycznie Gosiu, masz rację, to nie konik tylko osiołek.
Zakup już dokonany, odebraliśmy go i już Oli na nim skacze :-D
Jest naprawdę fajny, zrobiony z bardzo grubej gumy, więc myślę, że dłużej posłuży :tak:

Kasiad osiolek fajowy :tak: jakby niebylo kubusia to tez bym kupila inny ale babka sprzedawala taki to taki wzielam:tak:
Widac ze Oli szczesliwa:tak:

reklama
Do góry