reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Gosia my mamy takiego łosia,ale zdjęliśmy te drewniane płozy,bo Kuba ciągle sie na nim przewracał,a ma drugi bujaczek z oparciem.Teraz służy jako przytulanka,Kuba sie na niego kładzie,karmi, z resztą go uwielbia...:tak:

my tez mamy łosia albo to renifer:baffled:ale Weronika narazie malo nim zainteresowana jest:baffled:

Gosia super pan trąbalki lub jak woli moj Szymek słonik dumbo - idol

a co do allegro koniec i basta nic nie sprzedaje bo serce mnie boli kurcze chyba inni maja wiecej szczescia bo ja ostatnio sprzedalam kabinezon mis jak prawdziwa pluszowa zabawka taki milutki no stan idealny szymek mial go ubrane 3 razy max firma C&A za 12zł :wściekła/y: to i tak pewnie cud ze sprzedalam. czyli za 9zł prawie bo aukcja kosztowala mnie 3,45zł:crazy:

Karola,niestety tak to jest z tym Allegro.Ja nie sprzedjaje pojedynczych ubranek:no:.Raz sprzedawalam zestaw po Konradzie.Wzielam 265 zł chyba.Nawet niezle.Pojedynczo mozna sprzedawac tylko Nexta badz H&M;-).

Ja się zastanawiałam nad jakimś koniem na biegunach, bo Maja uwielbia tego typu zabawki. Wchodzi na każde tego typu zwierzę w każdym sklepie gdzie znajdzie.

Rzeczywiście zestawy wychodzą korzystniej, im większy tym lepiej.
Mi się udało sprzedać parę rzeczy pojednynczych korzystnie (najkorzystniejsza moja sprzedaż to kombinezon po Oliwce kupiony w lumpie zdaje się za 3 zł a sprzedany za 64 zł :-D), ale to była firmówka - Ladybird). Ja nie wystawiam rzeczy właściwie od złotówki, zawsze daję najniższą kwotę taką, za jaką nie będzie mi żal sprzedać rzeczy.

reklama
Do góry