reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Szymek ma konia na biegunach takiego pluszowego co rzy macha ogonem morda no i faktycznie z siedzeniem na nim srednio widac ze sie boi no chyba ze ktos go trzyma lekko po bokach to wtedy galopuje ale za to konik ma teraz zupelnie inna funkcje:
codziennie chodzi z szymkiem na spacer po mieszkaniu on mu wszystko pokazuje wyjasnia co to jest
karmi go obowiazkowo teraz jest sezon na liscie wiec zawsze ze spaceru zabiera kilka lisci i niesie dla konika
czsze go glaszcze a jak idzie spac to konika przykrywa kocem i mow ihaha aaaa:-D

wiec u nas prezent znalazl zastosowanie az bujac bedzie sie pozniej.

TYCIA ja bym sama w czyms takim siedziala jak pokazalam mezowi wase cudo to powiedzial dokladnie tak: ja tez cos takiego chce dla Szymka
wymyslil ze do sklepu bedziemy tym jezdzic wiec jeszcze koszyk na zakupy.

reklama
Agusia, fotel dla Kondzia super :tak:

Gosia, fajny ten słonik. Używany :confused: bo jeśli tak, to naprawdę w super stanie :tak:

Tycia, śliczny komplecik, ale też cena, jak dla mnie ogromna :szok:

Ja już nic więcej nie kupuję, chyba nie będę chodzić wcale w rejon lumpika, żeby się nie skusić, bo mamy już tyle ciuchów :szok: Dopiero jak Oli powyrasta z tych w rozmiarze 86, bo są na styk. Śmiesznie, bo mieści się jeszcze w większość 86, ideaalny jest rozmiar 92, ale i 98 już nosi. Dziś byłam u koleżanki, myślałam, że dostanę dużo za duże ciuchy, a tam większość 98, część 92 i tylko niektore 110.
Ciuszki dostałam naprawdę śliczne :-) dostałam też kozaczki na zimę w rozmiarze 25 i półbuty, ale te mocno na wyrost, bo rozmiar 28. Jak popiorę to powklejam. Tomek mój jak zobaczył mnie z 2 pełnymi siatami ciuchów to powiedział, że jak jeszcze raz przyniosę jakieś ciuchy dla Oliwki to mnie z domu wywali :-D:-D:-D

Nie sadzicie,ze rozpieszczamy nasz dzieciaki?...;-)

Ja nieraz dostaje kilka ubranek od Jacka siostry,ale to kropla w morzu potrzeb:baffled::baffled:

reklama
Gosia my mamy takiego łosia,ale zdjęliśmy te drewniane płozy,bo Kuba ciągle sie na nim przewracał,a ma drugi bujaczek z oparciem.Teraz służy jako przytulanka,Kuba sie na niego kładzie,karmi, z resztą go uwielbia...:tak:

Do góry