reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Tycia a ty czasem czegoś nie planujesz? ;-) nowa pościel do łóżeczka, nowy wózek.... ;-):-D
Ja niestety juz nie moge:no:,zostawie te działke młodszym kolezankom;-):-D.

Ja mam nianie Chicco,ale nie moge jej znalezc w necie.Dziala jak krotkofalowka,mozna mowic do dziecka.Uzyta raz w Sylwestra:-D.

reklama
Ja mam nianie Chicco,ale nie moge jej znalezc w necie.Dziala jak krotkofalowka,mozna mowic do dziecka.Uzyta raz w Sylwestra:-D.

Tycia to się jej naużywałaś, że hoho:-p:-D

Kupiłam Vickiemu dwa komplety pościeli, bo za jakiś miesiąc przenosimy go na normalne łóżko singla z barierką. Jaki on już dorosły będzie;-):szok:
POSCIEL 140/200 cm KOMPLET POŚCIELI DLA DZIECI (452253345) - Aukcje internetowe Allegro (nr 11 i nr 17)

A dla Maleństwa chce dokupić jeden nowy zestaw pościeli:
3-ele. pościel z **HAFTAMI*****Miś z księżycem (450810266) - Aukcje internetowe Allegro
Napisałam tylko do Sprzedającego czy mogę dokupić oddzielnie przybornik na łóżeczko, bo nie chce dodatkowych wypełnień i baldachimu:-p

Wolfia,sliczne te posciele.Ktora wybrałas?Nie mialas polowkowego usg?Jak ja Ci zazdroszcze,ze masz maluszka w brzuszku:tak::sorry2:.

Nianie zamowilam dla babci,zeby miala kontakt z mama ;-).Babcia powiedziala jednak,ze na razie jej nie potrzebna i ja dostałam nowa...:-)

Wolfia,sliczne te posciele.Ktora wybrałas?Nie mialas polowkowego usg?Jak ja Ci zazdroszcze,ze masz maluszka w brzuszku:tak::sorry2:.

Jeszcze nie wybrałam koloru;-) Myślałam nad beżem, ale może jakby się okazało, że tym razem będzie córeczka to różową wezmę:sorry2: Sama nie wiem, a jak się okaże tak jak z Vickiem, który miesiąc przed porodem był jeszcze dziewczynką na 90%...
Co do USG to tu w IE jest troszkę inaczej. Ostatnie miałam 11.09, czyli w 18-19 tygodniu i wtedy nie zapytaliśmy o płeć, a teraz wizytę będę miała 05.11, więc mam nadzieje, że się czegoś dowiem, poza tym że wszystko w porządku;-)
Co do Maluszka w brzuszku to w moim przypadku najprawdopodobniej to już ostatni raz;-) Chyba że się coś kiedyś jeszcze zdarzy...:sorry2:

reklama
Do góry