reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Wozek pierwsza ligaKasiad fajne ubranka,najładniejsze sukienusie;-).
Musialam kupic Konradowi nowy wozek na wypady,bo stary sie rozsypal.Mialam wczesniej ,to najtansze Coneco,ale wnerwial mnie ten wozek.Cały czas mialam wrazenie,ze sie rozsypie,no i w koncu sie rozsypał.
Wybralam taki,mam nadzieje,ze bedzie bardziej trwały;-)(Chicco Multiway)
U nas wozek nala uzywany Jenni lubi dupe wozic i nigdy mi nieprotestuje:-)
agusia9915
Matka wariatka
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Nuśka no julka ubrana superowo na zimę, a blondynką jest ładnie w rozu
i fajna tapeta w kopie :-):-):-)
Aguś fajna niania
i fajna tapeta w kopie :-):-):-)
Aguś fajna niania
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Tycia fajny wózek ;-):-)
to jest chyba następca ct 0.4 my już wózka nie używamy
Też mi się wydaje, że to następca chicco ct 0.4, którego jeszcze sporadycznie używamy. Ja jestem z tej spacerówki bardzo zadowolona, więc pewnie i Ty Tycia będziesz;-)
Super kurteczka,wyglada na cieplutka.Julcia chyba nie zadowolona,ze ja mama opatuliła;-)
Victor też nie wyglądałby na zadowolonego jakbym go ubrała w zimowe ubranka w domu tylko po to, żeby mu sesje fotograficzną zrobić
Nuśka bardzo ładna ta kurteczka. Juleczka już w pełni przygotowana na chłodne dni
Agusia też jestem w szoku jaki zasięg ma ta niania, tak jak zresztą pisała o tym Kasiad. Sama zastanawiam się nad kupnem jakiejś niani elektronicznej, bo będę mogła drugiego Maluszka spokojnie położyć na górze spać, zamknąć drzwi i bawić się z Vickiem na dole, a w razie czego szybko usłyszę;-) Przynajmniej taki mam plan Jak już będziesz miała z nią do czynienia to daj znać jak się sprawuje;-)
Podziel się: