reklama
Jak trumna....
Ja bym Julci nie kupial czegos takiego....
Miśka 5
Mamy lutowe'07
miałam identyczne odczucia jak zobaczyłam to łóżeczkoJak trumna....
Ja bym Julci nie kupial czegos takiego....
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja też ale nie odważyłam się tego napisać. no nie wiem czy coś takiego jest fajne jako na kolejne wyrko to chyba jest jako pierwsze łóżeczko myślęmiałam identyczne odczucia jak zobaczyłam to łóżeczko
ja też nie mam takich skojarzeń tak naprawdę to cena łóżeczka nie na moją kieszeń ale kolory mi się podobały a to łóżeczko wyszukałam dla jednej poznanianki i jest zachwycona
sama myślę nad łóżeczkiem dla Emilki ale pół roku to napewno odczekam bo ona mi wstaje i siada przez sen więc boje sie ze by mi gdzieś powędrowała w nocy
a jak bym chciała teraz to łózeczko zabudowane jedynie bym mogła kupić ale odczekam i kupię normalne i chyba jakies co składa się w coś małego i cos niskiego i wtedy nie będe potrzebowała barierek
sama myślę nad łóżeczkiem dla Emilki ale pół roku to napewno odczekam bo ona mi wstaje i siada przez sen więc boje sie ze by mi gdzieś powędrowała w nocy
a jak bym chciała teraz to łózeczko zabudowane jedynie bym mogła kupić ale odczekam i kupię normalne i chyba jakies co składa się w coś małego i cos niskiego i wtedy nie będe potrzebowała barierek
reklama
Podziel się: