reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

jest ładny, tylko ze jak ogladalam te rowerki w sklepie byly bardzo niestabilne...i zrezygnowaliśmy, a dokładnie taki oglądałam ROWEREK TRÓKOŁOWY BOOM 2 kolory dźwięk Nowe Fv (348744493) - Aukcje internetowe Allegro

dokładnie, Hubek dostał podobny na roczek od cioci i rzeczywiscie przy zakretach chwiał się mocno na boki ten rowerek i sie mógł łatwo wywrócić, wiec go nie uzywamy:sorry2: a od dziadków dostał tez ten rowerek hauck i jestem zadowolona w miarę, jedyny feler to to że nie mozna tym pałąkiem skręcać tylko pchać:baffled: teraz wiem, że wybrałabym raczej ten rowerek BOMIKO co ma karola-04

reklama
dokładnie, Hubek dostał podobny na roczek od cioci i rzeczywiscie przy zakretach chwiał się mocno na boki ten rowerek i sie mógł łatwo wywrócić, wiec go nie uzywamy:sorry2: a od dziadków dostał tez ten rowerek hauck i jestem zadowolona w miarę, jedyny feler to to że nie mozna tym pałąkiem skręcać tylko pchać:baffled: teraz wiem, że wybrałabym raczej ten rowerek BOMIKO co ma karola-04

no racja rosmerta nie mozna krecic tym pałakiem i nie ma podstawki na nozki...zastanowie sie nad tym bomiko

jest blokada pedałuł przy przednim kole ...mozna delikatnie podniesc koło i skrecasz bez problemu............ a nózki dziecko trzyma na pedałach jak nie dosiega masz regulowane siedzisko

poszukuje wszędzie tych pampersów sleep&play i nie mogę znaleźć jest może jakaś stronka z wykazem sklepów gdzie są dostępne?

jest blokada pedałuł przy przednim kole ...mozna delikatnie podniesc koło i skrecasz bez problemu............ a nózki dziecko trzyma na pedałach jak nie dosiega masz regulowane siedzisko

Hubek własnie trzyma nózki na pedałach, bez problemu do nich dosiega już by móc je tam trzymać. z tym skrecaniem to nie jest tak łatwo jednak, ja daje radę czy mąż, ale moja mama jest niższa (niecałe 160cm) i ma problem z tym skręcaniem, bo pałąk wysoko sięga
więc Oliwieczka zastanów sie czy lepiej nie ten bomiko zakupić dla małej

no i całkiem prosto sie mnoza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
13zdgz7.jpg

poszukuje wszędzie tych pampersów sleep&play i nie mogę znaleźć jest może jakaś stronka z wykazem sklepów gdzie są dostępne?
ja je kupuje w normalnym skepie kosmetycznym tylko uwaga one nie maja po bokach rozciaganej " gasienicy" ale na wrazliwa pupe szymka sa super bo po calej nocy nie ma czerwonej.

jesli chodzi o rowerek co ja mam a raczej Szymek to zdecydowanie trzeba sobie zadac pytanie czy ma to byc zabawka czy uczymy dziecko nauki obslugi rowerka bo nie ma zabawek ani melodyjek ale szymek w 2 dni nauczyl sie trzymac nogi na pedalach i caly czas je tam ma.naprawde polecam zwlaszcza na wypady za miasto

No to rowerek-skuterek kupiony
ROWEREK TRÓJKOŁOWY METALOWY - KURIER (360899752) - Aukcje internetowe Allegro
ma większe (i lepszego materiału) koła niż ten wcześniej upatrzony, więc nie będzie Oli musiała się tak namachać przy jeździe. Ogólnie jest wg mnie porządniej zrobiony, no i stabilniejszy, bo małe kółka ma szerzej rozstawione. Jest trochę większy od tego pierwszego skuterka, za to dłużej posłuży :tak:

reklama
Kasiad gratuluje zakupu:tak:.
Hauck jest sliczny,ale faktycznie brakuje tej mozliwosci skrecania.Mam 165 cm i bez problemu nim skrecam,choc nie jest to najwygodniejsze tak szczerze.Jest jednak taki śliczny;-):-).

Do góry