reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Joasiek,sliczna wybralas:tak:.Tylko w maju moze byc goraco.I co wtedy?jakas opsaka?
Juz sie nie moge doczekac zdjec Milenki:tak:.

Co do rowerkow,ale tym plastikowym,to nie do konca ufam:no:.A ten drewniany,to w gole kosmos:szok::-D.
Hauck jest bardzo ładny,solidny,ta raczka do prowadzania jest wysoko i wygodnie sie go prowadzi:tak:.jakby jeszcze mozna było sterowac nia,to byloby extra.Najlepiej wiec jezdzi mi sie nim prosto;-).Generalnie konstrukcja jest bardzo stabilna i nie ma problemu ze skrecaniem.

reklama
w 5-10-15 wiosenne promocje -30%Większość ciuszków przeceniona, bardzo dużo cieniutkich kurtek, bluzy, dresiki. To był ostatni sklep do jakiego dotarłysmy podczas babskich zakupów i Wiki juz wymiekała.Ale kupiłam małej śliczną czerwoną bluzę na zamek i pajaca do spania bez stóp i to chyba nie jest dobry pomysł, bo ona uwielbia ściągać skarpetki i biega jak szalona na boso:-D

Joasiek,sliczna wybralas.Tylko w maju moze byc goraco.I co wtedy?jakas opsaka?
Juz sie nie moge doczekac zdjec Milenki.

W maju moze być gorąco, ale w kościele zawsze panuje chłodek, a to ma być przecież na tą uroczystość... może tylko na godzinkę w kosciele, a potem jej zdejmę :) A na chłodniejsze dni później też się przyda :)

Ja lubie ubrania a 5-10-15,ale nie te na napki.Mimo,ze zawsze uwazam na nie,to cholerstwo odpada.ostatnio zalozylam konradowi nowy polarek i oczywiscie napka mu sie urwala przy samej szyjce:wściekła/y:.Teraz juz trzymam wszystkie paragony od nich i w razie czego pojde z reklamacja.Ciekawe czy uznaja w razie czego:baffled:?

Na zamek bartek ma 2 bluzy i sa ok,nawet ladnie sie piora.Konrad mial pajaca do spania wlasnie,takiego niebieskiego z dodatkiem jakis paseczkow,ale po pierwszym praniu odpadlo kilka napek.reszta podczas ogladania tych wypadnietych mi wypadla:-:)laugh2:.jacek sie ze mnie nabijal,co ja kupilam;-).

W maju moze być gorąco, ale w kościele zawsze panuje chłodek, a to ma być przecież na tą uroczystość... może tylko na godzinkę w kosciele, a potem jej zdejmę :) A na chłodniejsze dni później też się przyda :)
moja czapke azurwoa nosiła w zeszłym roku latem , wcale nie było w niej goraco:-p
a od 1 maja ma byc zimno i padać:baffled:

reklama
Do góry