reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
śliczne butki i sukienka
nie doradze jesli chodzi o takie opaski, mi sie to kojarzy z podwiazka na głowie
Ja bym załozyła czapeczke taka robiona na szydełku koloru jak ten drugi link.
cos takiego
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
CHRZEST ŚLICZNE AżUROWE CZAPECZKI--RęKODZIEŁO (345978037) - Aukcje internetowe Allegro
ta czapeczka mi sie podoba jesli ma to byc cos eleganckiego, bo ogolnie azurkowe czapeczki mi sie nie podobają.
a co myslicie o tym rowerku?
ROWEREK TRÓKOŁOWY BOOM 2 kolory dźwięk Nowe Fv (348744493) - Aukcje internetowe Allegro
Oliwieczka
lil kate jak ma być zielony ;-) to polecam taki (nie tylko zielony )
ROWEREK 3 KOŁOWY HAUCK Z ATESTAMI 2KOLORY-EKROPKA (348275352) - Aukcje internetowe Allegro
super są te rowerki :-)
no też fajny tlko ze on nie ma podstawki na nożki, a Zosia to chyba nie bedzie umiala jezdzić:/ no chyba że sie mylę?
A jak sie maja Wasze rowerki?
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zdecydowanie nie polecam.Mam podobny po chrześniaczce męża(prawie na nim nie jezdziła bo za pózno dostała)a juz cały klekocze i sie trzęsie,śrubki wypadają,mąż sie wkurza.ta czapeczka mi sie podoba jesli ma to byc cos eleganckiego, bo ogolnie azurkowe czapeczki mi sie nie podobają.
a co myslicie o tym rowerku?
ROWEREK TRÓKOŁOWY BOOM 2 kolory dźwięk Nowe Fv (348744493) - Aukcje internetowe Allegro
Chyba zakupimy taki jak ma aga i agusia dla maluchów.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Może teść zarzuci kaska jak przyjdzie,to od razu Kubulowi zamawiam.pedały nie muszą się kręcić razem z kołem (blokada jest przy kole) ;-)
więc wcale nie trzeba umieć jeździć, aby go używać ;-)
Rozalka polecam :-)
Oliwieczka
no to chyba zamówię ten hucky dzieki dziewczyny
ciekawe czy w krakowie w swiecie dziecka w entliczku czy jak to sie nazywa sa rowerki
ciekawe czy w krakowie w swiecie dziecka w entliczku czy jak to sie nazywa sa rowerki
reklama
agusia9915
Matka wariatka
jak dobrze ,ze jest BB moja jezdziła bez blokadywłasnie sprawdziałam ,ze jestpedały nie muszą się kręcić razem z kołem (blokada jest przy kole) ;-)
ja tez taki sam kupuje dla chrzesniaczki na roczek
tylko nie wiem jaki kolor
Podziel się: