kurcze a ja wygrałam 5 książek za 2,25zł za przesyłkę zawołali 10zł bo niby 2,5 kg ważą jakoś im nie wieże no ale nie ważne najgorsze że mi nie przysyłają już 2 tygodnie i ciągle czekam założyłam spór bo jest ta nowa opcja ;-) no i z pretensjami po co jak to po co oj nie podaruje
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a ja czekam na buciczki dla Zosiuli
ja mam taka refleksje ze coraz trudniej kupic niezniszczone rzeczy na allegro w rozmiarach naszych dzieciaczkow. i w lumpach jakby tego mniej...
wczoraj zrobilam wkoncu zakupy dla Makreli. moze wkleje zaraz jak mi imageshack pozwoli
wczoraj zrobilam wkoncu zakupy dla Makreli. moze wkleje zaraz jak mi imageshack pozwoli
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
tez zauważyłam, że tych ubranek tak na 86 to mało jakoś w lumpikach i komisach.
a ja czekam na paczkę od brata z ciuszkami z nexta które zamówiłam, juz sie nie moge doczekać:-) tyle tam cudnych rzeczy, jak dostanę to powklejam fotki
a ja czekam na paczkę od brata z ciuszkami z nexta które zamówiłam, juz sie nie moge doczekać:-) tyle tam cudnych rzeczy, jak dostanę to powklejam fotki
mysia23
mama dwójeczki
wspólczuje
pani chyba specjalnie robiła zdjecie bez kolan
no też mi sie tak wydaje Tycia...okropne..
no bo w tym wieku dzieci już coraz bardziej niszczą...widze sama po Filipie, te ubranka jak był mniejszy są oki, a teraz to rzadko które (tylko wyjściowe w zasadzie) nadają sie na sprzedażja mam taka refleksje ze coraz trudniej kupic niezniszczone rzeczy na allegro w rozmiarach naszych dzieciaczkow. i w lumpach jakby tego mniej...
Ja też czekam na przywóz ubranek nexta, beda na początku maja...nasz kumpel ma przywieźć...szkoda, ze nie kupił wszystkiego co chciałam, niestety nie zabrał by sie z bagażami...a ja czekam na paczkę od brata z ciuszkami z nexta które zamówiłam, juz sie nie moge doczekać:-) tyle tam cudnych rzeczy, jak dostanę to powklejam fotki
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Lil kate piękne te ubranka :-) ślicznusie:-) i widzę , że kask na rower kupiliscie, my tez musimy dla Hubka kupic bo kupilismy rower dla mnie (mąż ma całkiem fajny jeszcze) no i dla Hubka fotelik na rower - będziemy sobie wycieczki rowerowe robić we trójkę:-)
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ale slodkosci no a kask rewelka gdzie go kupilas musze cos kupic takiego dla szymka jak bedzie z tata rowerem pomykal.
ile kosztowala ta kurteczka z kotem i gdzie ja wypatrzylas sasiadce bym pokazala rewelka zreszta musze wam sie przysnac ze serie z kotem sa dla mnie the best pewnie jak bym miala corcie to by kociara byla
ile kosztowala ta kurteczka z kotem i gdzie ja wypatrzylas sasiadce bym pokazala rewelka zreszta musze wam sie przysnac ze serie z kotem sa dla mnie the best pewnie jak bym miala corcie to by kociara byla
Podziel się: