nie śmiejcie się ze mnie byłam właśnie w tesco i kupiłam cos dla siebie i spodenki jeansowe cherokee dla chrześniaka przecenione z 29,90zł na 4zł .........takie przeceny że byłam w szoku ale Emilce już nic nie brałam z ubrań ;-) jedynie dostała 3 laleczki i dmuchaną piłkę
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
jak zawsze mini zakupki- fanatyczka mega okazjinie śmiejcie się ze mnie byłam właśnie w tesco i kupiłam cos dla siebie i spodenki jeansowe cherokee dla chrześniaka przecenione z 29,90zł na 4zł .........takie przeceny że byłam w szoku ale Emilce już nic nie brałam z ubrań ;-) jedynie dostała 3 laleczki i dmuchaną piłkę
proszę dodaje zdjęcie
tylko powinna iść bardziej na czoło i kwiatki z boku ;-)ale Emilka ją odrazu ściąga
jak zawsze mini zakupki- fanatyczka mega okazji
nie fanatyczka mega okazji poprostu życie mnie do tego zmusza ;-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Gosia sliczna czapusia
a czemu mamy sie z Ciebie smiać, co ty to mówisz, w tesco mozna kupic niezle rzeczy a i je nawet reklamują , ja ostatnio kupilam sobie pożamke w tesco :-)
a czemu mamy sie z Ciebie smiać, co ty to mówisz, w tesco mozna kupic niezle rzeczy a i je nawet reklamują , ja ostatnio kupilam sobie pożamke w tesco :-)
Fajne ciuszki Gosia
Ja narazie prawie nic nie kupuję, bo dostałam znowu zapas ciuszków od Rybci_21. Prawie - bo kupiłam 1 sukienkę i 2 piżamki. Chciałam Wam wkleić foty, ale mi się akumulatory wyczerpały, jak się naładują to powklejam
Dziś dotarł wózek dla lalek, Oli nie pozwala go nikomu dotykać Jak na dworzu chciałam jej nakierowywać na prosto (bo mocno skręca z powodu skrętnych kółek) to złościła się jak diabli. I spłoszyła dziewczynkę, która chciała wózek powozić. Tak się rozryczała, że długo musiałam ją uspokajać Kurcze, chytrus mi rośnie
Ja narazie prawie nic nie kupuję, bo dostałam znowu zapas ciuszków od Rybci_21. Prawie - bo kupiłam 1 sukienkę i 2 piżamki. Chciałam Wam wkleić foty, ale mi się akumulatory wyczerpały, jak się naładują to powklejam
Dziś dotarł wózek dla lalek, Oli nie pozwala go nikomu dotykać Jak na dworzu chciałam jej nakierowywać na prosto (bo mocno skręca z powodu skrętnych kółek) to złościła się jak diabli. I spłoszyła dziewczynkę, która chciała wózek powozić. Tak się rozryczała, że długo musiałam ją uspokajać Kurcze, chytrus mi rośnie
agusia9915
Matka wariatka
hehe moja dzsiaj pomimo nie skretnych kółek tez nie dała sie nakierowac(skrecała na boki,) na chodniku tylko sama prostowała
najgorzej sie darła jak nie pozwalałam wejsc/ wjechac na ulice
a jak złozyałm wozek i lale jej chciałam dac to sie rozryczała bo w ct04 ona ma tylko siedzieć a lala u siebie
najgorzej sie darła jak nie pozwalałam wejsc/ wjechac na ulice
a jak złozyałm wozek i lale jej chciałam dac to sie rozryczała bo w ct04 ona ma tylko siedzieć a lala u siebie
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Tez mi sie podobają
Podziel się: