reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

:zawstydzona/y: nie śmiejcie się ze mnie :-D byłam właśnie w tesco i kupiłam cos dla siebie :-p i spodenki jeansowe cherokee dla chrześniaka przecenione z 29,90zł na 4zł :rofl2: .........takie przeceny że byłam w szoku :szok: ale Emilce już nic nie brałam z ubrań ;-) jedynie dostała 3 laleczki i dmuchaną piłkę :-D

reklama
:zawstydzona/y: nie śmiejcie się ze mnie :-D byłam właśnie w tesco i kupiłam cos dla siebie :-p i spodenki jeansowe cherokee dla chrześniaka przecenione z 29,90zł na 4zł :rofl2: .........takie przeceny że byłam w szoku :szok: ale Emilce już nic nie brałam z ubrań ;-) jedynie dostała 3 laleczki i dmuchaną piłkę :-D
jak zawsze mini zakupki- fanatyczka mega okazji :)

proszę :-Ddodaje zdjęcie
tylko powinna iść bardziej na czoło i kwiatki z boku ;-)ale Emilka ją odrazu ściąga :baffled:
my.php
my.php

jak zawsze mini zakupki- fanatyczka mega okazji :)

nie fanatyczka mega okazji :no: poprostu życie mnie do tego zmusza ;-) :tak:

No nie mogę!! Gosia marnuje Ci się w domu taki talent! Emilka to urodzona modelka!!! Naprawdę tak fotogenicznej dziewczynki jeszcze nie widziałam :tak:

Gosia sliczna czapusia
a czemu mamy sie z Ciebie smiać, co ty to mówisz, w tesco mozna kupic niezle rzeczy a i je nawet reklamują :tak:, ja ostatnio kupilam sobie pożamke w tesco :-)

Fajne ciuszki Gosia :tak:

Ja narazie prawie nic nie kupuję, bo dostałam znowu zapas ciuszków od Rybci_21. Prawie - bo kupiłam 1 sukienkę i 2 piżamki. Chciałam Wam wkleić foty, ale mi się akumulatory wyczerpały, jak się naładują to powklejam :tak:

Dziś dotarł wózek dla lalek, Oli nie pozwala go nikomu dotykać :szok: Jak na dworzu chciałam jej nakierowywać na prosto (bo mocno skręca z powodu skrętnych kółek) to złościła się jak diabli. I spłoszyła dziewczynkę, która chciała wózek powozić. Tak się rozryczała, że długo musiałam ją uspokajać :szok: Kurcze, chytrus mi rośnie :crazy:

hehe moja dzsiaj pomimo nie skretnych kółek tez nie dała sie nakierowac(skrecała na boki,) na chodniku tylko sama prostowała
najgorzej sie darła jak nie pozwalałam wejsc/ wjechac na ulice
a jak złozyałm wozek i lale jej chciałam dac to sie rozryczała bo w ct04 ona ma tylko siedzieć a lala u siebie:laugh2:

reklama
Do góry