reklama
mysia23
mama dwójeczki
No i czekam na efekty, pochwalcie się KONIECZNIE!
Jak chociaż jedna z Was dobrnie do końca moich wypocin i nauczy się tego co Wam opisałam, to będę szczęśliwa że 6 godzin pracy nie poszło na marne ;-)
no, no..Joasiek, to chyba na rekach cie bedziemy nosić..
Tycia ja mam w domku Photoshopa 7 i dla mnie jest on najlepszy, bo najstabilniejszy i najmniej obciąża system.
W pracy mam jeszcze CS i CS2 (wszystkie wersje angielskie). Jeśli chodzi o sam sposób obsługi programu, to raczej nie ma pomiędzy nimi większej różnicy. Wydaje mi się, że we wszystkich 3 wersjach o których tu napisałam, wszystko powinno wyglądać mniej więcej tak samo, mogą być jakieś naprawdę drobne różnice, bo pisząc to nie zaglądałam do CSów
W CS3 interface (czyli jego wygląd) programu jest nieco inny niż w poprzednich wersjach.
Ja włąsnie mam photoshop 7, pl wersje....zainstalowałam 2 dni temu..:-)
Karola zamówiłam dla Antka trochę ciuchów z najnowszej kolekcji next ok. 30% taniej niż na allegro. zamawiałam z katalogo to co mi się podoba, anie to co jest na allegro ;-) Czekam na paczkę. jak wszystko będzie ok i dam Ci znać i też sobie coś zamówisz duzo taniej chcesz???
aga-pg...a czy i ja mogę sie podpiąć....oczywiscie sie nie obrażę jak nie..
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Oj..nie tak prosto to zrobić Joasiek
ale probuję, najgorsze jest to ze nacinsęłam "coś" i nie wiedziałam co to było, obrazek mi się nie chciał przenieść tylko przenosił się jakby sam cień...nie ważne, w kazdym razie doszłam do tego ze mam tło z przyblizeniem kwiatuszka z bluzki a na nim bluzkę ...
ale probuję, najgorsze jest to ze nacinsęłam "coś" i nie wiedziałam co to było, obrazek mi się nie chciał przenieść tylko przenosił się jakby sam cień...nie ważne, w kazdym razie doszłam do tego ze mam tło z przyblizeniem kwiatuszka z bluzki a na nim bluzkę ...
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
reklama
Podziel się: