reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Najchętniej bym sie przekwalifikowała.
Ewa ja własnie tak zrobiłam ;-)
Ale teraz przy małym dziecku to już nie byłoby możliwe, za dużo czasu zajmuje nauka tych wszystkich programów
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Joasiek kochana,dzieki bardzo!!!!!!
U mnie sie pieknie otwiera,mam Worda 2007.Tylko boje sie,ze nie dam rady,bo jestem noga w tych sprawach.W kazdym badz razie bede mocno probowac,jak znajde czas.
Bardzo proszę
Starałam się pisać to tak, żeby wszystko było do końca wyjaśnione, choć troszkę ciężko po 8 czy 9 latach siedzenia w programie, wyobrazić sobie, jak to jest nic nim nie wiedzieć i nie wiem czy mi się to udało ;-)
Jakby co, to pytajcie
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Tycia ja mam w domku Photoshopa 7 i dla mnie jest on najlepszy, bo najstabilniejszy i najmniej obciąża system.
W pracy mam jeszcze CS i CS2 (wszystkie wersje angielskie). Jeśli chodzi o sam sposób obsługi programu, to raczej nie ma pomiędzy nimi większej różnicy. Wydaje mi się, że we wszystkich 3 wersjach o których tu napisałam, wszystko powinno wyglądać mniej więcej tak samo, mogą być jakieś naprawdę drobne różnice, bo pisząc to nie zaglądałam do CSów
W CS3 interface (czyli jego wygląd) programu jest nieco inny niż w poprzednich wersjach.
W pracy mam jeszcze CS i CS2 (wszystkie wersje angielskie). Jeśli chodzi o sam sposób obsługi programu, to raczej nie ma pomiędzy nimi większej różnicy. Wydaje mi się, że we wszystkich 3 wersjach o których tu napisałam, wszystko powinno wyglądać mniej więcej tak samo, mogą być jakieś naprawdę drobne różnice, bo pisząc to nie zaglądałam do CSów
W CS3 interface (czyli jego wygląd) programu jest nieco inny niż w poprzednich wersjach.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja mam Photoshop cs3Przeczytalam na razie wszystko i doszlam do wersji z jednym zdjeciem;-).Chyba od tej zaczne i zobacze jak to bedzie wygladac.
Jaki Photoshop najlepszy?Czy nie ma roznicy?
irtasia27
To znaczy ze moge miec maly problemW CS3 interface (czyli jego wygląd) programu jest nieco inny niż w poprzednich wersjach.
irtasia27
Ten sam znajomy co mi dal tego ma jeszcze 7 i cs2 bodajze musze znowu go z terroryzowac ale to przynajmnie do piatku potrwa bo ma druga zmiane a ja chce juz zaczynac:-( ale mam nadzieje ze mi sie uda na tymirtasia jakby tak było, to może udałoby Ci się załatwić jakąś starszą wersję
reklama
Podziel się: