reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
a tak mi się napisało:-), chociaż kupującemu pewnie śmiesznie nie jest:tak:

No, ale słuchajcie dziewczyny teraz są jeszcze takie fajne ciuchy na wyprzedażach, że naprawdę po co kupować używane i to jeszcze w ciemno na allegro:tak:

a tak mi się napisało:-), chociaż kupującemu pewnie śmiesznie nie jest:tak:

No, ale słuchajcie dziewczyny teraz są jeszcze takie fajne ciuchy na wyprzedażach, że naprawdę po co kupować używane i to jeszcze w ciemno na allegro:tak:
racja ja w 5-10-15 kupilam własnie spodenki za 16 zł, bluzeczkę za 12 oraz rajstopki za 12 i jeszcze sukieneczkę ale to juz za 35 :)

i znów się ze mnie nabijasz :confused::-D:-D:-D

do najbliższego CH mam 100 km :baffled::baffled::baffled:
i w dodatku mam męża, który jak słyszy Stary Browar to odrazu jest chory :baffled::-D

więc proszę nie pisać jakie są fajne wyprzedaże..... :-D
absolutnie się nie nabijam:no::no::happy:

Na pocieszenie ci napiszę, że mój mąż też nie jest fanem zakupów i często też tylko podziwiam wasze zakupy, a ostatnio dziewczyny tyle wklejają zdjęć ze swoimi trofeami, że hej.

no wiem że są fajne rzeczy tylko ja juz ostatnio obeszłam wszystkie sklepy i żadna kurtka mi się nie podobała dla Szymka na wiosnę. :baffled::eek: chciałam mu coś w fajnych kolorach kupić a nie brązy i beże no ile można do zwariowania.:angry::crazy:

my na wiosne mamy pomarańczową kurteczkę :-)
dostał ja Hubek od mojej Kuzynki na jesień,ale że duża(mimo że rozmiar z metki 74) to nosił ja zpodwinietymi rekawkami, ateraz na wiosne powinna być w sam raz :tak:
o taka:

reklama
Do góry