reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ja też.... jak widać zresztą :-)rosmerta super ciuszki,uwielbiam bluzeczki w paseczki.
jeszcze się muszę wybrac do komisu i wypatrzec jakieś fajne ogrodniczki dla Hubka, bo te co mamy to tak juz na styk są, a bardzo lubię ogrodniczki:-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja kupiłam w 5.10.15 za 16zł.Polecam bo urocze.ja też.... jak widać zresztą :-)
jeszcze się muszę wybrac do komisu i wypatrzec jakieś fajne ogrodniczki dla Hubka, bo te co mamy to tak juz na styk są, a bardzo lubię ogrodniczki:-)
A wczoraj Kuba dostał fajne z lumpika z Myszką Miki
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Ja kupiłam w 5.10.15 za 16zł.Polecam bo urocze.
a w jakim kolorze?? i z jakiego materiału?? może sie przejadę do 5-10-15, bo cena jak w komisie prawie
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Takie jak na zdjęciu.Nie mam takiego zdjęcia w całości (chyba?)a w jakim kolorze?? i z jakiego materiału?? może sie przejadę do 5-10-15, bo cena jak w komisie prawie
No i jeszcze takie beżowe z materiału z pomarańczową lamówką i wpaseczki widziałam.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
fajne te ogrodniczki , chyba sie jednak tam przejadę zobaczyc czy są. bo kolor idelany dla maluchów co same biegają, bo na bezowych to zaraz wszystko znać
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ale Was prababcia wyposażyła...:-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ale Was prababcia wyposażyła...:-)
ano się anm udała prababcia - to jej pierwszy prawnuk to zaszalała a wolałam zeby mi dała kaske na ciuszki, niż kolejna zabawkę kupiła, bo tych po Gwiazdce to mamy dosyć
A że trafiłam na wyprzedaże, to wiecej tych ciuszków mogłam nakupic za te pieniążki:-)
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ano się anm udała prababcia - to jej pierwszy prawnuk to zaszalała a wolałam zeby mi dała kaske na ciuszki, niż kolejna zabawkę kupiła, bo tych po Gwiazdce to mamy dosyć
A że trafiłam na wyprzedaże, to wiecej tych ciuszków mogłam nakupic za te pieniążki:-)
a ja myslałam że to prababcia ma taki dobry gust i wie co modne
Podziel się: