reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

to u ciebie w kwestii zakupow jak widze wszystko sie wyrownalo:-D co bardzo mnie cieszy oczywiscie:tak:

a pajcayki sliczne sa w 5-10-15 juz od dluzszego czasu w promocji 2 za 29,90 zl i to takie ladne welury i bawelniaczki tez. wiec jak bedziesz w lodzi to warto zajrzec. bo w takich "dzieciowych" sklepach to drogie te pajace sa jak nie wiem:baffled:

reklama
LIL KATE piekne kolysanki! JTez uwielbiam cieply glos Turnaua i Umer..i wlasnie po kilku tonach sie rozplakalam...takam ostatnio sentymentalna...

wlasnie jakis zyczliwy kupujacy z allegro uswiadomil mnie ze kupilam te plyte od oszusta ktory wyludza pieniadze i co 10 osobie wysyla plyty :wściekła/y:

mam nadzieje ze moze ja bede ta "co 10":-(

lil kate: kupując na Allegro zawsze jest jakieś ryzyko, choć ja się jeszcze nie nadziałam, a korzystam juz kilka lat... oby akurat nie na Ciebie tym razem trafilo :dry: Na szczęście w razie czego to raptem dwadzieścia kilka zł, więc nie taka olbrzymia strata. Ten sprzedający ma bardzo duuuużo negatywów, ale pewnie tego nie sprawdziłaś przed zakupem :confused:
A te same kołysanki są do zassania z Emula, i jeszcze różne inne.. bajki dźwiękowe, piosenki dla dzieci... choć oczywiście zawsze lepiej mieć oryginał :tak:

Joasiek, powiem ci szczerze ze juz tyle rzeczy kupilam na allegro i tez nigdy sie nie nacielam. a ze teraz przed swietami to kupowalam bardzo duzo przez ten portal i juz odruchowo jak zobaczylam gwiazdki to w ciemno zalicytowalam. i pierwszy raz NIE SPRAWDZILAM komentarzy (to wszysko przez to ze przez kilka lat korzystania zero wpadki na allegro).

tak jak mowisz kwota niewielka, wiec jakby co to od tej pory juz nigdy nie zapomne zeby sprawdzic komentarze:-D chciaz taki plus z tego wszystkigo

lil kate oby nie trafiło na Ciebie...:no:
Ja do tej pory nie kupowałam nic na allegro (a to właśnie ze względu na mój ogromny brak zaufania do tego typu zakupów), ale mój braciszek często kupuje i też nigdy sie nie naciął...
Bądź dobrej myśli:tak:

Malenstwa to maja szczescie. jeszcze ich nie ma na swiecie a juz zgarniaja prezenty pod choinke :) babcie i ciocie zasypaly Malutka masa prezentow na te swieta, a co dopiero bedzie w przyszlym roku:szok:

Dziewczyny czy macie fotelik samochodowy w którym przywieziecie maleństwo ze szpitala? Jeśli tak, to jaki model?

reklama
Boże , dziewczyny, ale pędzicie z tym wszystkim, czuje sie nieco zagubiona.
Jutro idziemy z lubym po "wyprawkę" dla maluszka i dla mnie do torby do szpitala... Czy na tym forum znajdę informację co mam kupić?
Łóżeczko już jest, wózeczek będzie, kocyk i dwa ręczniki kupila jedna z babć pod choinkę, generalnie sa przesądne, więc jeszcze nic nie mamy dla dzidzi. Nam brakowało trochę czasu i może wiedzy, więc tez nic nie kupowalismy, ale teraz to mus!!!!!!!!!!! lada chwila może nadejść ten moment. Podpowiedzcie chociaż co wrzucić do torby szpitalnej... Pliiiis.
Patri

Do góry