reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Myślę, że nawet jak kogoś stać, to wydanie takiej kwoty na buty dla takiego malucha jest zupełnym bezsensem. Noga rośnie błyskawicznie, a nasze maluchy albo w ogóle nie chodzą, albo dopiero stawiają pierwsze kroki. Zimą nawet jak już będą chodzić, to na dworzu zrobią co najwyżej parę kroków. Jeśli już, to większą kwotę (ale nie koniecznie aż tak wysoką) bym zainwestowała w lepsze buty na wiosnę, bo wtedy już na pewno na dworzu będą tuptać.

reklama
Przymierzyłam Oliwce zimowe ciuszki i nie jestem zadowolona z kurtki :no: Jakaś taka skrepowana w niej była, zdjecie zrobiłam jej na leżąco, bo nawet trudno jej było w niej siedzieć. Coś mi się zdaje, że będę musiała opchnąć kurtkę na Allegro a kupić coś innego :wściekła/y:

Może, tak mi też mówi Rybcia (z bydgoskiego BB):tak:

A my dziś byliśmy na zakupach. Pogoda śliczna, więc wybraliśmy sie razem z Oliwką. Kupiłam sobie fajne buty na jesień :tak:
A dla Oliwki oprócz zupek i deserków, kupiłam fajny komplet z Kubusiem Puchatkiem - czapkę, szalik i rekawiczki. Ma co prawda coś lżejszego, ale takiego super ciepłego nie miała

zima moze przyjsc. Oliwka jest przygotowana!!! bardzo ladny komplecik!!!! jak widac bardzo sie jej podoba!!!! mozna wiedziec ile kosztowal?

Jesli ktoras z Was byłaby zainteresowana centrum zabaw to piszcie na PW.Wyglada tak i jest w idealnym stanie podobno.Koszt 120 zl(z przesyłka)

reklama
pierwszy raz cos wklejam jako foto wiec jesli jesli tym razem bedzie cos nie tak nastepnym razem postaram sie polepszyc.

nasze przygotowanie na jesien zima 2007 :tak:

Do góry