Myślę, że nawet jak kogoś stać, to wydanie takiej kwoty na buty dla takiego malucha jest zupełnym bezsensem. Noga rośnie błyskawicznie, a nasze maluchy albo w ogóle nie chodzą, albo dopiero stawiają pierwsze kroki. Zimą nawet jak już będą chodzić, to na dworzu zrobią co najwyżej parę kroków. Jeśli już, to większą kwotę (ale nie koniecznie aż tak wysoką) bym zainwestowała w lepsze buty na wiosnę, bo wtedy już na pewno na dworzu będą tuptać.
reklama
Może, tak mi też mówi Rybcia (z bydgoskiego BB)
A my dziś byliśmy na zakupach. Pogoda śliczna, więc wybraliśmy sie razem z Oliwką. Kupiłam sobie fajne buty na jesień
A dla Oliwki oprócz zupek i deserków, kupiłam fajny komplet z Kubusiem Puchatkiem - czapkę, szalik i rekawiczki. Ma co prawda coś lżejszego, ale takiego super ciepłego nie miała
A my dziś byliśmy na zakupach. Pogoda śliczna, więc wybraliśmy sie razem z Oliwką. Kupiłam sobie fajne buty na jesień
A dla Oliwki oprócz zupek i deserków, kupiłam fajny komplet z Kubusiem Puchatkiem - czapkę, szalik i rekawiczki. Ma co prawda coś lżejszego, ale takiego super ciepłego nie miała
mysia23
mama dwójeczki
Mysia, Szymek sprawdzil w cocdrillo i ten 2czesciowy kombinezon kosztuje 190 zl wiec wlasciwie niewielka roznica
Dzięki lil kate!!!!
dziś sie rozejrzę za kombinezonem jeszcze w Łodzi....może coś kupimy...
A Kasiad komplecik świetny!!!
reklama
Podziel się: