reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
To Konrad chyba latem bedzie chodzil w tych kozakach:-D

Tycia, kozaczki mam zamiar kupić w rozmiarze 20...zimą zakłada sie jeszcze skarpeteczki, a luźniej musi być...by noga nie była sztywna, bo szybciej marznie..

Te są takie nawet nie do kostki, wiec na zimę raczej ich nie wykorzystam...no chyba, ze zima będzie jesienna, jak ostatnio :-D:-D:-D

a ja sama nie wiem :eek: teraz ma jedne 18 i są akurat a miesiąc temu miała spory luz ale inne znowu są centymetr za duże i też sa 18 :dry: i raczej jak kupie to w sklepie żeby były na 100% dobre z 1cm lub 2 cm luzu a nie na styk bo nóżka jej strasznie szybko rośnie :tak:

Dziwne to wszystko z tymi rozmiarami butow. Adidasy mamy 17 i jest w nich troche luzu, a widzialam ostatnio jakies inne w sklepie 19 chyba i byly takie same:cool:

Mysia, Szymek sprawdzil w cocdrillo i ten 2czesciowy kombinezon kosztuje 190 zl:tak: wiec wlasciwie niewielka roznica:nerd:

ja sobie wlasnie uswiadomilam po tych waszych bucikowych informacjach, ze bede musiala kupic kombinezon bez stopek:crazy: a ja chcialam taki calutenki zeby nigdzie ninuni nie wialo:dull:

reklama
Do góry