reklama
Rozalka, widocznie bujanie wycisza Kubusia
A Oli dostała 50 zł od babci na jakąś zabawkę edukacyjną i planuję zakupić jej za to znikające klocki Fisher Price'a. Coś mi się kojarzy, że któraś z Was ma takie klocki dla swojego malucha. Są warte swojej ceny
A Oli dostała 50 zł od babci na jakąś zabawkę edukacyjną i planuję zakupić jej za to znikające klocki Fisher Price'a. Coś mi się kojarzy, że któraś z Was ma takie klocki dla swojego malucha. Są warte swojej ceny
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Klocki są Kasiad bardzo fajne,ale dosć drogie.Kuba na razie nie jest nimi zainteresowany.Zdecydowanie woli takie zwykłe kubeczki,co sie wkłada jeden w drugi(też takie mamy).Znikające muszą poczekac,az moje dziecko będzie bardziej "kumate".:-)
mysia23
mama dwójeczki
Rozalka, widocznie bujanie wycisza Kubusia
Albo uznał, że to strasznie nudne :-):-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Obkupiliśmy się w body Tescowe,białe z krótkim i długim rękawem (3 szt białe.-12zł.).Z jakości jestam zadowolona,ale jakieś zaniżone chyba rozmiary mają,bo kupiłam na 86,a w domu mam takie same z 5-10-15 na 74.
Kuba dostał też od ciotki kurtkę zimową ,spodnie bojówki i bluzeczki Topolino przywiezione z Niemiec,podobno tam świetne promocje na ciuchy tej marki.:-)
A najnowsza zabawka Kuby,to czerwone pudełko po sorbecie,do którego włożyłam klocek.
Kuba dostał też od ciotki kurtkę zimową ,spodnie bojówki i bluzeczki Topolino przywiezione z Niemiec,podobno tam świetne promocje na ciuchy tej marki.:-)
A najnowsza zabawka Kuby,to czerwone pudełko po sorbecie,do którego włożyłam klocek.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Ale ładne te ciuszki nuśka 23
reklama
Śliczne ciuszki Nuśka, szczególnie sweterek i te spodnie Adams.
Ja ciągle jeszcze nie wybrałam nic edukacyjnego dla Oliwki od mojej mamuśki. Jakoś nie mogę się zdecydować. Co myślicie o tym?
ZYRAFA FISHER PRICE-PILECZKOWA ZJEZDZALNIA OD SS ! (224409615) - Aukcje internetowe Allegro
Ja ciągle jeszcze nie wybrałam nic edukacyjnego dla Oliwki od mojej mamuśki. Jakoś nie mogę się zdecydować. Co myślicie o tym?
ZYRAFA FISHER PRICE-PILECZKOWA ZJEZDZALNIA OD SS ! (224409615) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: