reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a ja postanowiłam kupic taką zabawkę w stylu bańka wstańka czy jakoś tak stwierdziałam że to może mojego lenia poderwie do zabawy jak leży na brzuszku.BAWI 3M+ Mój pierwszy FOTEL plac zabaw -NOWOSC! (208604608) - Allegro fajne co?????????????
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
karola-04 bardzo ładne, rzeczywiście. Ale ortopeda albo pediatra to by Cie skrzyczał chyba za to Bo to wymusza pozycję siedzącą u dziecka które jeszcze nie siedzi = jest jeszcze za słabe żeby same usiedzieć... to nie będzie raczej dobre dla jego plecków
Superancki ten chodzik. Ja dzisiaj kupilam Jakubkowi paląk z zabawkami do spacerowki bo jakos tak mu tam nudno leżec, jurto sprawdzimy czy bedzie sie podobał:-)
Oli ma takie zwykłe zabawki na gumce do wózka, nic specjalnego - takie dostałam, i musze powedzieć, że bardzo chętnie się nimi bawi.
A chodzik faktycznie fajowski Agusia.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
<OK> SASSY- SWINGUJĄCE MAŁPKI____wys.6,50 (209214666) - Allegro idealne dla Szymonka jest co do buzi wkładac :-)
u nas to samo, tak mocno uderza, że zabawki się okręcają na gumcewali w nie ile sił w łapkach :-)
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
... dpaliłam karuzelkę to taka była szczęśliwa, aż całe łóżeczko chodziło, tak fikała nogami z radości
U Nas identycznie...
Tylko zamiast Mozarta na topie jest melodia z "Dziadka do orzechów";-) A też w ciąży tego nie słuchałam W każdym razie domaga się, żeby mu zawsze nacisnąć to serduszko przy kostce do zabawy, żeby mógł się w nie takie grające wpatrywać próbując je oczywiście włożyć do buzi - jak wszystko ostatnio
Podziel się: