Bozesz Dziewczyny Wy jestescie obłędne poprostuGosia, ja to już jestem w ogóle poza skalą
Ale liczę, że będą też szyli takie ogromniaste, dla mam w 9 miesiącu ciąży, to moze się załapię
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
podoba mi się takie ŁÓŻECZKA / KOJCE BABY ONO - CENY HURTOWE !!!!!! (208024653) - Allegro lub Łóżka BABY ONO z przewijakiem HIT- HURTOWA CENA (207851168) - Allegro lub CHICCO KOJEC+OTWIERANY BOK+KÓŁKA+TORBA-EXPRESS (208150171) - Allegro no i nie wiek jakie wybrac i te ceny to moje max jakie moge dac.
p o m o c y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karola-04
a jak cena czy to jakas okazja??? a moze powinnam najpierw maluszka położyć do takiego wyrka i sprawdzić jak mu tam jest??
dziś pogadam z mężem i kupujemy mi tez się ono podoba tylko jestem ciekawa jak te materace czy sa dość twarde czy nie leży dziecko wykrzywione??
dziś pogadam z mężem i kupujemy mi tez się ono podoba tylko jestem ciekawa jak te materace czy sa dość twarde czy nie leży dziecko wykrzywione??
Oliwieczka
Karola ten ostatni z chico chyba nie ma materacyka w tym wyższym poziomie to tak jak dla starszego dzieciaka. a to pierwsze mi sie podobapodoba mi się takie ŁÓŻECZKA / KOJCE BABY ONO - CENY HURTOWE !!!!!! (208024653) - Allegro lub Łóżka BABY ONO z przewijakiem HIT- HURTOWA CENA (207851168) - Allegro lub CHICCO KOJEC+OTWIERANY BOK+KÓŁKA+TORBA-EXPRESS (208150171) - Allegro no i nie wiek jakie wybrac i te ceny to moje max jakie moge dac.
Gosia, ja to już jestem w ogóle poza skalą
Ale liczę, że będą też szyli takie ogromniaste, dla mam w 9 miesiącu ciąży, to moze się załapię
To by było fajnie ja tez bym sie załapała :-):-):-):-)
To by było fajnie ja tez bym sie załapała :-):-):-):-)
Nie gadaj głupot, nie jesteś wcale grubas
Nie gadaj głupot, nie jesteś wcale grubas
Oj jestem jestem nie daję nigdy fot w całości haha mam cyce jak donice
reklama
agusia9915
Matka wariatka
do dawaj wymiary
targujemy sie ?
ja wygram napewno
ja mam w biuscie 113 cm a ty
targujemy sie ?
ja wygram napewno