reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
jak wyuglada sliniak jednorazowy????????????????
ja jestem na etapie szukania lozeczka turystycznego. jak jade do rodzicow to maly zbytnio nie ma gdzie spac ma ktorac takie cudo na co musze zwrocic uwage????
to nie musi byc jakis full wypas bo bedzie sporadycznie uzywane.
ja jestem na etapie szukania lozeczka turystycznego. jak jade do rodzicow to maly zbytnio nie ma gdzie spac ma ktorac takie cudo na co musze zwrocic uwage????
agusia9915
Matka wariatka
jak wyuglada sliniak jednorazowy????????????????
https://www.babyboom.pl/forum/dziec.../zakupy-dla-naszych-skarbow-6042/index80.html
To chyba mnie nie widzialas...
Mnie nikt nie pobije Tycia ty pewnie tyci tyci jesteś
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Karola ja mam łóżeczko turystyczne, z daszkiem z zabawkami i moskitierą na owady,tylko dokupiłam sobie do niego materacyk bo ten turystyczny jest taki troche twardy i cienki, chociaz jak byłam z męzem na weekendzie spakowałam łóżeczko w kilka minut materaca juz nie wzielismy bo nie było miejsca i nawet dość sie wyspała Zosieńka
Ogólnie jestem baaaardzo zadowolona i nie zamieniłabym go na łóżeczko drewniane;-)Jak masz jeszcze jakies pytania to pisz
Aha zapłaciłam za łóżeczko 320 zł na allegro
Ogólnie jestem baaaardzo zadowolona i nie zamieniłabym go na łóżeczko drewniane;-)Jak masz jeszcze jakies pytania to pisz
Aha zapłaciłam za łóżeczko 320 zł na allegro
Podziel się: