reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Dziękujemy Martula :):-):tak:
bucików ja nie zakładam po pierwsze szkoda mi tych malutkich stópek męczyć po drugie -spadają Ale jedne zakupiłam:tak:

reklama
Kupilam Kubusiowi taki pojemniczek-miseczkę (zamykaną z łyżeczką) z Fisher Price,by móc zabierać mu troszkę deserku lub obiadku na spacerek,albo nad jeziorko, jak juz wyjadę na urlop.

jak wyuglada sliniak jednorazowy????????????????

ja jestem na etapie szukania lozeczka turystycznego. jak jade do rodzicow to maly zbytnio nie ma gdzie spac ma ktorac takie cudo na co musze zwrocic uwage????

to nie musi byc jakis full wypas bo bedzie sporadycznie uzywane.

Gosia, ja to już jestem w ogóle poza skalą :sorry2:
Ale liczę, że będą też szyli takie ogromniaste, dla mam w 9 miesiącu ciąży, to moze się załapię :-D

reklama
Karola ja mam łóżeczko turystyczne, z daszkiem z zabawkami i moskitierą na owady,tylko dokupiłam sobie do niego materacyk bo ten turystyczny jest taki troche twardy i cienki, chociaz jak byłam z męzem na weekendzie spakowałam łóżeczko w kilka minut materaca juz nie wzielismy bo nie było miejsca i nawet dość sie wyspała Zosieńka
Ogólnie jestem baaaardzo zadowolona i nie zamieniłabym go na łóżeczko drewniane;-)Jak masz jeszcze jakies pytania to pisz :tak:
Aha zapłaciłam za łóżeczko 320 zł na allegro

Do góry