reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

reklama
Zdjęcie0015.jpg

upolowana

Załączniki

• Zdjęcie0015.jpg
    Zdjęcie0015.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 31
Magda śliczna sukienka :) i brzusio! :-)
Ursula myślałam też o bujaczku z fisher price takim jak Ty tylko granatowym :) wydaje się bardzo fajny i cena też nie najgorsza ;-)
Dziewczyny w jakim rozmiarze kupujecie kombinezon? Myślicie, że jeden wystarczy od listopada do pewnie gdzieś końca marca czy będzie trzeba 2 kupować w różnych rozmiarach? Teraz są fajne promocje i wyprzedaże, więc też bym już chciała kupić :tak:

malabiala a wiesz że dziś się zastanawiałam nad tym samym - jaki rozmiar, i nie wiem czy tego grubego kombinezonu nie wziąć 68, mała i tak się w tym utopi ale przynajmniej do końca zimy mi wystarczy, rękawki można jakoś zawinąć, a nogawki najwyżej się pomajtają. Nie mam pojęcia :/ i myslalam zeby 62 wziąć taki misiowy, jakiś welurkowy no generalnie cieńszy ciut\
Jakieś takieś :)
Cięki aksamitny kombinezon MOTHERCARE, newborn, 56 (3354051870) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mothercare - kombinezon Rozmiar 62-68( 3-6 m-cy) (3373041987) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
ursula ja dokładnie ten sam oglądałam co wrzuciłaś pierwszego linka :-D

wogóle to podliczyłam wszystkie wydatki na wyprawki ubranka, łózeczka i rzeczy do szpitala i powiedzcie mi czy ja jestem tyrpnieta ale wyszło mi ponad 2000 złotych :eek:

reklama
annienie martw się mi wyszło 2500 w porywach do 3...zależy czy mamuśka się szarpie na wózek czy wózek z fotelikiem. Siostra na szczęście cos mowi że kupi coś w prezencie, dziś jej podsyłałam dyskretnie te bujaczki ale chyba nie załapała :p Dramat jakiś, serio. No ale nie przeskoczę pewnych rzeczy, łóżeczko chce tanie to już mamuśka się czepia że pewnie się rozpadnie, M. mówi że jak przy nim coś takiego zasugeruje to jej powie żeby dorzuciła się to się kupi lepsze :confused2:

Do góry