reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

no nam wózek kupuje mój tata, siostra szaleje z ciuszkami, o rodzicach od Łukasza nie wspomnę bo teściowa mi dała ostatnio bluzkę ciążową w której ona chodziła 30 lat temu :confused2: ale to dłuższa opowieść...

ja się napaliłam na drogie łóżeczko i to nam daje w tyłek... przecież nie powiem rodzinie że mają mi majtki poporodowe kupić :-)

reklama
annie. moja Aniela ma pol roku i juz nie spi w lozeczku, tylko ma swoj duzy materac, wiec nie wiem czy warto bardzo drogie lozeczko kupowac, jak ma nie starczyc na co nnego

rojku no właśnie się rozglądam za tańszym i ewentualnie takim które można przerobić na łóżeczko dla starszaka ale z drugiej strony mamy tak mały pokoik że to łóżeczko z komodą w jednym jest super rozwiązaniem

Gusiak super kombinezony :tak: a na jaki rozmiar one są? I buty boskie! :-)
Ursula ja myślałam o 62cm, bo właśnie boję się, że dzidzia się utopi w 68, a z drugiej strony chciałabym, żeby jeden wystarczył... :confused2:
annie urocza teściowa :-p:eek:

ursula ja mam taki leżaczek i jestem zadowolona, jak wrócę z nad morza to będę ggo sprzedawać oczywiście tutaj dam znać, co do ceny możemy się porozumieć, jest w idealnym stanie

reklama
Do góry