reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

rojku niestety nie bo teścio powiedzieli że sponsorują i nie chcę ich naciągać na bajeranckie łóżeczko jak mogę naciągnąć na łóżeczko z przewijakiem plus materac :-)

reklama
meago to może coś z Vox?

3_2pir_dziewczynka_w960-h450-q95.jpg3_evolve_w960-h450-q95.jpg

Załączniki

• 3_2pir_dziewczynka_w960-h450-q95.jpg
    3_2pir_dziewczynka_w960-h450-q95.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 56
  • 3_evolve_w960-h450-q95.jpg
    3_evolve_w960-h450-q95.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 57
no te voxy super, tylko drogie!

meago szczerze, to ja najbardziej lubię, jak coś jest bez zbierzątek. Jak się potem w pokoju dzieciecym szpeje inne pojawiają, to jak dla mnie wtedy się za dużo dzieje. Jest za dużo wzorków.
A może po prostu jakiegoś stolarza dorwiesz, co Ci na wymiar zrobi takie, jak będziesz chciała?

A co do krytyki, bez kontrpropozycji to znam to i mam u siebie :)

A no i generalnie sprowadza się zazwyczaj do wyboru: tanio, albo designersko :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
chciałabym miec miejsce na komode z przewijakiem, ale niestety
mam przewijak kładziony na łóżeczko i musi wstarczyć

malabiala- my to łóżeczko zamówilismy bo moja znajoma 3 tyg temu urodziała córke i własnie je kupili. obejżałam na zywo i jest ok. oni tylko mieli jasny beż, ja wziełam białe
aa i ten sam producent ma też za ponad 300 zł z materacem razem

a że ja chce materacyk lateksowy to zamwiłam bez

meago ta żyrafka jest urocza, ja nie wiem co ci mezowie chca

hej hej, to i ja wstawiam zakupowe zdjęcie, które posiadam... resztę zrobię i wrzucę :)
kiedyś rojku polecała aukcję z rożkami - nie mogłam się oprzeć mimo, że są troszkę dziewczęce :)
kom2.jpgkombinezon.jpgkurtka1.jpgróżki.jpg

Załączniki

• kom2.jpg
    kom2.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 50
  • kombinezon.jpg
    kombinezon.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 49
  • kurtka1.jpg
    kurtka1.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 46
  • różki.jpg
    różki.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 59
reklama
dostałam pudełko ciuszków po córci koleżanki, wrzucam tylko niektóre bo jest ich chyba z 50 :-)

IMG_0386.jpgIMG_0388.jpgIMG_0389.jpgIMG_0390.jpgIMG_0391.jpgIMG_0392.jpgIMG_0393.jpgIMG_0395.jpg

Załączniki

• IMG_0386.jpg
    IMG_0386.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_0388.jpg
    IMG_0388.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_0389.jpg
    IMG_0389.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_0390.jpg
    IMG_0390.jpg