reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

U mnie najbliższym zakupem będzie nosidełko Tula, upatrzyłam sobie śliczny wzór gitarki i zacznę używać zamiast wózka jak tylko stopnieje śnieg :)

reklama
no nas zakupy nie ominą i to wszystko razy dwa ;)
największy problem z wózkiem bo rzadko kiedy są na stanie a nie chciałabym kupować w ciemno...

Witajcie drogie kolezanki!

zapraszam na swoje aukcje w dziale giełda:
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...ynki-hustawka-ciuchy-zobacz-koneicznie-65145/

dla kolezanek z bb mam rabat NA WSZYTSKO 5%!!!! wystarczy,ze napiszecie do mnie na maila ze jestescie z bb a rabat zostanie doliczony przy koncowych zakupach!Juz wiele z Was było zadowolonych...na prosbe zainteresowanych moge dac namiary na te z Was,które juz u mnie kupowały...zachecam tez do obejrzenia moich komentarzy na allegro:)

zapraszam serdecznie,mam jeszcze kilka rzeczy do sprzedania!

no większość z Was jest już przygotowana i to nieźle, ja szukam łóżeczka i pościeli-jak najbardziej naturalnej, może coś polecicie?ikea raczej odpada

przed chwilka oglądałam tą pościel, jest śliczna, myślałam, że jeśli jest antyalergiczna to będzie zwykła pościel, a jest na prawdę słodziutka, chyba się nią zdecyduję,dzięki

chwila chwila zgadzam się na bliźnięta a ten potrójny wózek tak samej sobie na pocieszenie ;) że zawsze mógł być większy :)))) mój syncio odkąd skończył dwa latka nie korzysta z wózka :)))

Pościel naprawdę świetna i po czterech latach prania i użytkowania wygląda idealnie :)

reklama
Ja pościel taką małą dostałam, ale długo Aniela spała po kocykiem, bo cieplutko w domu. Teraz to już myślę, żeby jej zwykła poduchę sprawić i kołdre, jak będziemy ją przeprowadzać do innego łóżka.

Do góry