reklama
R
rojku
Gość
No my mamy na takiej samej zasadzie i używamy tego do tej pory
Bellamy Meble Dziecięce. Dla dzieci i młodzieżowe
i na to sie dokupuje taka jakby przedluzke - super rzecz.
Selene u mnie moja nienawidzila chusty i nie było możliwości, żeby ją tak wsadzić, a myślałam, że ja ją tak nosić będę i coś robić równocześnie.
Bellamy Meble Dziecięce. Dla dzieci i młodzieżowe
i na to sie dokupuje taka jakby przedluzke - super rzecz.
Selene u mnie moja nienawidzila chusty i nie było możliwości, żeby ją tak wsadzić, a myślałam, że ja ją tak nosić będę i coś robić równocześnie.
agadaria
Fanka BB :)
Witajcie drogie kolezanki!
zapraszam na swoje aukcje w dziale giełda:
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...ynki-hustawka-ciuchy-zobacz-koneicznie-65145/
dla kolezanek z bb mam rabat NA WSZYTSKO 5%!!!! wystarczy,ze napiszecie do mnie na maila ze jestescie z bb a rabat zostanie doliczony przy koncowych zakupach!Juz wiele z Was było zadowolonych...na prosbe zainteresowanych moge dac namiary na te z Was,które juz u mnie kupowały...zachecam tez do obejrzenia moich komentarzy na allegro
zapraszam serdecznie,mam jeszcze kilka rzeczy do sprzedania!
zapraszam na swoje aukcje w dziale giełda:
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...ynki-hustawka-ciuchy-zobacz-koneicznie-65145/
dla kolezanek z bb mam rabat NA WSZYTSKO 5%!!!! wystarczy,ze napiszecie do mnie na maila ze jestescie z bb a rabat zostanie doliczony przy koncowych zakupach!Juz wiele z Was było zadowolonych...na prosbe zainteresowanych moge dac namiary na te z Was,które juz u mnie kupowały...zachecam tez do obejrzenia moich komentarzy na allegro
zapraszam serdecznie,mam jeszcze kilka rzeczy do sprzedania!
biala_dama
no większość z Was jest już przygotowana i to nieźle, ja szukam łóżeczka i pościeli-jak najbardziej naturalnej, może coś polecicie?ikea raczej odpada
nik_i
Entuzjast(k)a
hahaha a ja się martwiłam że mój wózek będzie olbrzymi
Peg Perego - Wózek dla trojaczków Triplette - Mama Na Zakupach
co do pościeli ja mam dla synka feretti jestem bardzo zadowolona zarówno z wypełnień jak i poszewek, mój synek jest astmatykiem i wszystko często pierzemy żeby go nie alergizowało
Peg Perego - Wózek dla trojaczków Triplette - Mama Na Zakupach
co do pościeli ja mam dla synka feretti jestem bardzo zadowolona zarówno z wypełnień jak i poszewek, mój synek jest astmatykiem i wszystko często pierzemy żeby go nie alergizowało
biala_dama
przed chwilka oglądałam tą pościel, jest śliczna, myślałam, że jeśli jest antyalergiczna to będzie zwykła pościel, a jest na prawdę słodziutka, chyba się nią zdecyduję,dzięki
biala_dama
wózek fajny, praktyczny przede wszystkim
nik_i
Entuzjast(k)a
chwila chwila zgadzam się na bliźnięta a ten potrójny wózek tak samej sobie na pocieszenie że zawsze mógł być większy ))) mój syncio odkąd skończył dwa latka nie korzysta z wózka ))
Pościel naprawdę świetna i po czterech latach prania i użytkowania wygląda idealnie
Pościel naprawdę świetna i po czterech latach prania i użytkowania wygląda idealnie
reklama
R
rojku
Gość
Ja pościel taką małą dostałam, ale długo Aniela spała po kocykiem, bo cieplutko w domu. Teraz to już myślę, żeby jej zwykła poduchę sprawić i kołdre, jak będziemy ją przeprowadzać do innego łóżka.
Podziel się: