reklama
Z jedna z mam z BB zaczęłam szyć pościele dziecięce.
Zobacz załącznik 547961Zobacz załącznik 547962Zobacz załącznik 547963Zobacz załącznik 547964Zobacz załącznik 547965Zobacz załącznik 547966
Bardzo proszę o opinie o nich w tym miejscu:
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/oryginalnie-szyta-posciel-dziecieca-65429/#post9670903
Z góry dziękuję;-)
Zobacz załącznik 547961Zobacz załącznik 547962Zobacz załącznik 547963Zobacz załącznik 547964Zobacz załącznik 547965Zobacz załącznik 547966
Bardzo proszę o opinie o nich w tym miejscu:
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/oryginalnie-szyta-posciel-dziecieca-65429/#post9670903
Z góry dziękuję;-)
Annie ja pracowalam z blizniakami i oni mieli te lozeczka to super sa miekkie dziecko wieksze nie obija sie o szczebelki nie wykreca nog rak pomiedzy szczebelkami moj tak robil... I latwe w czyszczeniu jest a my jak bedziemy jezdzili miedzy Niemcami a Polska to bedzie praktyczniejsze
maddlena
Fanka BB :)
My wózek już mamy, ale zastanawiam się nad dostawką Buggypod. Niby komaptybilny z naszym wózkiem.
Ja też się zastanawiam nad dostawką. Powoli zaczynam uczyś Antka, żeby chodził za rącze, ale nie wiadomo jak to będzie, więc raczej kupię.
R
rojku
Gość
annie. ja mam do przewijania komodę z przewijakiem i to super rzecz.Wszystko pod ręką, bo wystarczy otworzyć szufladę, ale schowane i bajzlu nie widać Poza tym mam trzy szuflady i tak na prawde jedna mi wystarcza na kosmetyki, a dwie pozostałe są na ciuszki. Polecam!
Rosea
Majowe mamy'09
Z rzeczy dla dziecka to mam już większość, po córce, a dla siebie na pewno kupię (nie wiem czy w Polsce są, w UK na pewno) fartuszek do karmienia. Ale to później.
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
na całe szczęście zachowaliśmy prawie wszystko po Miśku, łóżeczko jest, ciuszki na początek są (kupowaliśmy głównie unisex). trzeba będzie jedynie za wózkiem się rozejrzeć i odebrać od kuzynki komodę z wanienką i przewijakiem.
co do ciuszków to dziewczyny, które będziecie miały pierwsze swoje dzieciątka, z rozmiarami 56-62 nie szalejcie, dziecko będzie tak szybko rosło, ze wielu rzeczy nawet nie zdążycie mu ubrać.
co do ciuszków to dziewczyny, które będziecie miały pierwsze swoje dzieciątka, z rozmiarami 56-62 nie szalejcie, dziecko będzie tak szybko rosło, ze wielu rzeczy nawet nie zdążycie mu ubrać.
reklama
DoMisia1985
Fanka BB :)
My mamy komodę - przewijak z IKEA, byliśmy bardzo zadowoleni. Kupuje się komodę i do tego taką nakładkę na nią - przewijak. Wysokość idealna, służyła nam do 9 miesiąca, a teraz nakładka zdjęta i jest super komoda. Polecam, może tania nie jest, ale warto. Poniżej linki, my mamy trochę inną, ale na tą samą koncepcje.
HEMNES Komoda - IKEA
HEMNES Blat stołu do przewijania - IKEA
HEMNES Komoda - IKEA
HEMNES Blat stołu do przewijania - IKEA
Podziel się: