reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

melonowa pojemniczek super :D i wszystko fajne - jak ja lubie takie rzeczy :p
ja mam butelkie tez tomme - dostalan na targach ze smoczkiem uspokajajacym i butelke avent wiec na poczatek mam z glowy, chyba nie bede wiecej kupowala butelek, jak cos wyjdzie to mezowi dam jedna dla przykladu i pojdzie kupic :p
smoczek mam jeszcze z lovi, ale kusi mnie zeby kupic w super pharmie jeszcze :-D ale to po wyplacie takie kosmetyczne rzeczy

ja zamawialam jakis czas temu takie pudelko glossybox baby i tam byla woda micelarna dla dzieci - do buzki mycia , ew. pupki bez splukiwania ale cos czuje ze to szybko ona sie skonczy MIXA no i MIXA byl krem do przewijania do pupki, sudocrem mam w razie gorszego W
ale to juz powoli bedzie ten czas na zakupy takie kosmetyczne i dla dzidzi i dla mnie :-D

reklama
Załóżcie sobie kartystałego klienta rossne w rossmanie.Przedtem zakładało się po urodzeniu dziecka teraz można założyć jak się jest w ciąży.Fajne promocje są na kartę i rabaty przy zakupach.Moja siostra ma teraz 6%rabatu na dziecięce artykuły i jest zadowolona.

No właśnie już chwilę temu pisałam też o tym. Ja już mam 7%, a dojdę do 10% z drugim dzieckiem, to będą ładne już zniżki. Zwłaszcza, że ma się zniżkę też na promocyjne produkty.

Widziałam na ulotce że w Tesco poza -30% na część ubranek to są chustki Pampersa Fresh6x64 i te białe Sensitive 6x54 za 25 zł, butelki Avent 2 x 125 ml za 36 zł i laktator ręczny Aventu z kosmetyczką w której jest krem aventu na brodawki, paczka wkładek laktacyjnych, smoczek uspokajający i pojemnik na pokarm w ceni 149 zł. A ja kurde kupiłam dwa tygodnie temu w tej samej cenie z samymi wkładkami i kremem , cholercia:-p

reklama
Dziewczyny zwłaszcza doświadczone mamusie mam pytanko :) czy laktator jest bardzo potrzebny? W jakich sytuacjach się go używa itd?

Do góry