A ja kupiłam gaziki leko. Tamtym razem sie sprawdzily to teraz tez kupilam cale 100sztuk, hehehe...Przydadza sie na inne rany, bo moje dziecko starsze w koncu przekonało się do jeżdżenia na rowerze dla 4-latkow, hehehe. To i poździerane kolaniska beda.
reklama
A ja kupiłam gaziki leko. Tamtym razem sie sprawdzily to teraz tez kupilam cale 100sztuk, hehehe...Przydadza sie na inne rany, bo moje dziecko starsze w koncu przekonało się do jeżdżenia na rowerze dla 4-latkow, hehehe. To i poździerane kolaniska beda.
ja też mam tylko leko... Wystarczy????
No to mi pozostała do kupienia jedynie lewatywa
Oli.B
Fanka BB :)
a po co ci lewatywa przy cc ? kupacza nie walniesz bo tam nic nie przeszNo to mi pozostała do kupienia jedynie lewatywa
Przy Fifim miałam tylko leko i starczyło.ja też mam tylko leko... Wystarczy????
Chyba ta lewatywa się enema nazywa, hehehe
Malgo000
a po co ci lewatywa przy cc ? kupacza nie walniesz bo tam nic nie przesz
Oli, nie rozsmieszaj mnie, bo mnie podbrzusze boli
T
taycia
Gość
Hahaa...też już nie mogę ze śmiechu :-) cóż za konwersacja :-)
nadzieja!
A ja kupiłam gaziki leko. Tamtym razem sie sprawdzily to teraz tez kupilam cale 100sztuk, hehehe..
Ja również jestem w leko zaopatrzona Szwagierka mi doradziła bo ona też tym pępuszek przemywała . Również mam zapas 100szt
nie trzeba???? mojej koleżance i siostrze robili..... tez się zastanawiałam po co...
reklama
Oli.B
nie trzeba???? mojej koleżance i siostrze robili..... tez się zastanawiałam po co...
Mi kazali dzień wcześniej jeść lekkie posiłki, od 20.00 nic nie jeść, a od 12 w nocy nic nie pić o 9.00 miałam cc i nic nie wyleciało
i teraz mam ten sam schemat
Podziel się: