reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Tyle się nasłuchałam tych opinii o laktatorach, no i się skusiłam na elektryczny medeli. Już kupiłam... używany- za 130 zł z przesyłką. Ale wszystko działa, tylko wyparzyć muszę dokładnie.

reklama
Tyle się nasłuchałam tych opinii o laktatorach, no i się skusiłam na elektryczny medeli. Już kupiłam... używany- za 130 zł z przesyłką. Ale wszystko działa, tylko wyparzyć muszę dokładnie.
akutan uważam, że bardzo dobry zakup, też poluję na używany ;-)

Nie wiem co Wy tak narzekacie, ja miałam nawał pokarmu non stop i miałam ręczny Aventu i nie było tragedii, bicepsy też nie urosły..

EDIT: Wiadomo, że elektryczne są wygodniejsze, ale nie wprowadzajcie w błąd innych dziewczyn, że tylko elektryczny się do czegoś nadaje..;-)

Ja też mam ręczny Aventu, ale uważam że jak ktoś chce intensywnie używać to warto zainwestować w elektryczny. Więc w sumie się chyba zgadzamy ;)

reklama
Wiara.nadzieja.milosc - piękne te ubranka! to był miły gest z ich strony :-) no i wreszcie masz już wooooolne :-)

Do góry