reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
szuszu, fajne te chusty , szczegolnie z pierwszego linka, ja tez mysle o chuscie ale nie jestem pewna..w pierwszej ´ciazy mialam nosidelko i bardzo je sobie chwalilam, zreszta nosilam w nim corcie do 2 lat:zawstydzona/y::szok:
ale chusty bardzo mi sie podobaja choc troche sie boje ze sie nie naucze wiazac he he

No dobra, to czas na deser:)
Więc mam złożone łóżeczko BeeBee.

To co mi się niby ułamało to nie ma żadnego znaczenia, więc wszystko w porządku. O estetyce wykonania już pisałam - mogłoby być nieco lepsze. Łapki jednak się przykręca śrubkami do rurek od przewijaka więc jest bezpiecznie zamontowane (wiedziałam, że coś tutaj nie gra jak wcześniej pisałam), generalnie wygląda na stabilne, kolory żywe. Chyba nie ma takiej opcji, żeby samo się złożyło- więc myślę, że też jest bezpieczne. Głownie mnie nie przekonuje przewijak - jest dość kiepski jak na moje pseudo fachowe oko;). No i koniecznie trzeba dokupić jakiś materacyk bo to co jest w zestawie oczywiście włożyć trzeba, ale do spania kompletnie się nie nadaje. Poza tym jak już tak z mężem składaliśmy i rozkładaliśmy to robi się to bardzo szybko bez jakichś zbędnych ceregieli.
To tyle, generalnie jestem zadowolona z zakupu za te pieniądze;).

ja też chcę coś do noszenia ale bliższe mi są nosidełka niż chusta z tego samego powodu.. jedno mnie rozwaliło- te nosidełka są cholerrrrrrnie drogie :szok:

Marcelinaa nie ma sprawy tylko podładuję aparat:)
A co do nosideł, to też mnie ceny powalały i chciałam kupić jakiś tańszy, ale jak się naczytałam opinii, to zacisnęłam zęby i kupiliśmy babybjorn. Teraz będzie drugie dziecko więc te koszty się nieco rozłożą, a potem sprzedam bo z nim to raczej nie będę miała problemu.

dzięki wielkie, nie ma to jak zdjęcie zrobione okiem mamy a nie sprzedawcy ;)
noo na chwilę obecną nosidło to by byl moj najdrozszy bajer, więc na razie passs- ale cos kupię na pewno później..jednak dwa psy i 4 piętro.. będe musiała coś takiego mieć..

w ogole to przymulona jestem, Tz wyjechal na szkolenie a ja zamiast pójść w długą to drugi dzień spałam .. zmaga mnie jak w pierwszym trymestrze..

reklama
Marcelina to nosidełko co link wkleiłam, jest o tyle fajne, że ma kilka pozycji noszenia. Od pierwszego dnia urodzenia można nosić na leżąco dzieciaczka, a potem jak już sztywniejsze to normalną pozycję można stworzyć :-)

Do góry