reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

pomarańczowy, tak wybrał Tomasz. Jak będzie brzydkie - będzie na niego, nie na mnie;) Uparł się, że wszystko lubię takie stonowane i że mam kupić wesołe;)
Ja bardziej zastanawiałam się między cappuccino a oliwką.

reklama
to daj znać jak przyjdzie koniecznie, nie zapomnij !
zastanawia mnie najbardziej ten przewijak bo wydaje mi się, że to najsłabszy punkt łóżek turystycznych a jest mega ważny dla mnie.

Marcelinaa, nie zapomnę:)
Szkoły są różne z przewijakami - jedni uważają, że to strzał w 10, inni że niepotrzebny wydatek. Ja należę do drugiej grupy. Żyję bez przewijaka i mam się całkiem nieźle, może zmienię zdanie:). A na BeeBee faktycznie nie wyglada chyba najlepiej:)

no ja z tej szkoły kochającej przewijak.. mam kilkanaście lat młodszego brata i jako przeszczęśliwa nastka musiałam się nim zajmować i przewijak znam nie tylko wizualnie lecz praktycznie.
:cool:

przy pierwszym nie miałam przewijaka co skutkiem były niewygodne przewijanie dziecka i ubieranie a także bóle kręgosłupa a przy drugim byłam szczęśliwa że ktoś takie cudo wymyślił korzystałam i było super teraz też nie zamierzam rezygnować z przewijaka

cokies, nie odczuwam szczególnego zmęczenia przez to, że przewijam na łóżku, zresztą można robić w pozycji siedzącej, poza tym moja przy przewijaniu dla zabawy nawiewa mi z podkładu na drugi koniec łóżka i się cieszy jak głupi do sera że mi znowu uciekła, więc z przewijaka pewnie by mi ciągle spadała:).
Rozumiem, że jest Wam wygodniej czy coś, mi nie przeszkadza brak. Zobaczymy jak będę miała teraz - może zmienię zdanie.

dziewczyny widzę że zakupy z wielkim rozmachem
a powiedzcie mi będziecie korzystać z rożków? bo ja się zastanawiam z tego względu że będzie jeszcze lato

reklama
ja mam drewniane lozeczko ,ale Mayka spala w nim do okolo roku ,bo pozniej wlasnie zaczela obijac sie o szczebelki albo przekladac nogi wlasnie i tak dziwacznie spala czasem:-Dprzelozylam ja do kojca i spi o niebo lepiej i spokojniej,ale ja mam duzy dom i jak dla mnie nie problemem jest miec i jedno i drugie:)priorytetem w rewnianych lozeczkach jest mozliwosc podciagania sie i cwiczenia miesni przez dzieci ,ale to juz pisalam kiedys...
przewijaka tym razem nie mialam ,ale nie byl to dla mnie problem...

moja kolezanka ma ten podwojny wozek abc disign i sobie bardzo chwali...jak dla mnie ok tylko ta waga....
ja mam ten safety first jeden za drugim i ten mi wystarczy,wazy 13,5 kg i jak dla mnie ok,dlugoscia tez nie przekracza standardowego wozka i prowadzi sie dosc lekko,ale wedlug mnie ma tez i minusy.....ale to jak kazdy wozek chyba

strasznie nie podobaja mi sie wozki phil i teds....wedlug mnie jedno z dzieci jezdzi tak jakby w koszu na zakupy
moje kolezanki narzekaly ze te malenstwa to byly za bardzo pionowo ulozone w nich.....

zaraz znajde linka do wozka ktory podobno jest i lekki i bardzo dobrze sie prowadzi ,ale jest jeden kolo drugiego

aha i rozek tez mam,....dla wszystkich moich dzieci mialam:)maluszki bardzo uspokajaja sie jak sie je tak obcisnie i opatuli zwlaszcza w pierwszych miesiacach:) przypomina im to bycie w brzuszku a tam pod koniec juz maja naprawde malo miejsca

Do góry