reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

mam na sprzedaz:
wozek Kaps3 uzywany tylko przez Filipa jakies 5-6 miesiecy ,nie zniszczony do wozka jest meskitiera (nowa), folia przeciwdeszczowa,parasolka w kolorze wozka, torba, wszystkie osłonki, gondola, cena150 w razie czego mam jeszcze fotelik z mozliwoscia wpiecia na wozek z osłonka na nozki i wkładka dla noworodka wiecej zdjec na meila :)

nawilzacz powietrza firmy sanico z 2 (1 nowym ) filtrami. ma funkcje jonizacji powietrza stan bdb-(za uzytkowanie) cena 70 zł :)

pogrzewacz do butelekmi słoików firmy Chicco,stan bdb- (za uzytkowanie) ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Uploaded with ImageShack.us cena 35 zł

mam jeszcze laktator reczny firmy my baby zdjecia na meila :)

wysyłka wg cennika poczty polskiej lub odbiór osobisty w Poznaniu

zainteresowane mamy proszęokontakt na priv :)

reklama
Ja też używam frotte, ale myślałam może, że dla malca łagodnijsza będzie bawełna, ale skoro frotte też się sprawdza to nie ma problemu. Będę musiała poczytać o tych materacach, bo chcę dokupić do łóżeczka turystycznego i jak zwykle wybór taki , że szok:szok: Dzięki kochane;)

Taycia,superanckie te twoje ciuszkowe zakupki:)

Co do materaca to my mamy po Nati z tej firmy selen(kosztował koło 300zł niestety) takze teraz dokupimy tez taki bo dzieci muszą miec taką samą wygodę w spaniu. Także tańsze łózeczka a droższe materace-tak robimy.

Ja tez myśle Mucha o łózeczku turystycznym dla bliźniaków,bo kurcze przyanjmniej jak człowiek jedzie na wakacje to nie trzeba w piwnicy trzyamć dodatkowych łózeczek,strata miejsca i kasy. Mamy jedno z chicco ktore było dla Natki kupione,ale kurcze.ono nie ma regulacji wysokosci,wiec lipa,a schlac sie przez poł roku albo i lepiej...o NIE! juz mnie plecy bolą a co dopiero po takim treningu schylania do dziecka...WYKLUCZONE.

Ale faktycznie problem z wyborem tych łóżeczek....

CO do prześcieradła,to my uzywamy z IKEA z gumką i tez są dobre dla Nati:)

Natt, już kupiłam BeeBee. Jak szanowna Pani wyśle to zdam relacje, czy warte ceny;).
W każdym łóżeczku jest coś, co mi nie odpowiada.
Poziom wydaje się być niezbędny, ale ja dosyć szybko i tak obniżyłam.. co z tego jak moje dziecko zrobiło 2 tygodnie temu fikołka na plecy przez barierkę(z obniżonego dna) :|. A najlepsze jest to, że do łóżeczka wkładałam ją dziennie na 10 minut rano jak robię jej mleko, więc nie wiem skąd tak szybko załapała jak się 'wydostać'

kupiłaś MOJE łóżeczko ? ŁÓŻECZKO BeeBee KOJEC KOŁYSKA WIBRACJE UCHWYTY (1472373636) - Aukcje internetowe Allegro
patyk.gif

hehe daj znać bo jak będe miała "drobne" to też kupię :-D

Natt, już kupiłam BeeBee. Jak szanowna Pani wyśle to zdam relacje, czy warte ceny;).
W każdym łóżeczku jest coś, co mi nie odpowiada.
Poziom wydaje się być niezbędny, ale ja dosyć szybko i tak obniżyłam.. co z tego jak moje dziecko zrobiło 2 tygodnie temu fikołka na plecy przez barierkę(z obniżonego dna) :|. A najlepsze jest to, że do łóżeczka wkładałam ją dziennie na 10 minut rano jak robię jej mleko, więc nie wiem skąd tak szybko załapała jak się 'wydostać'

zdolna po mamie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry