reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

JA tez nie wyobrażam sobie kapania dziecka w takim czymś... możne i ktoś to chwali ale to stanowczo nie dla mnie...;)

a co do wozkow to bardoz podoba mi sie ten http://allegro.pl/4w1-wozek-tako-jumper-x-wozki-hurt-10xgratis-i1391558338.html
ale jkaos nie mam przekonania do tej gondoli... moja kolezanka miała taki podobny i dziecko na zime juz w gondoli sie nie miescilo.... wiec chyba sobie taki odpuszcze ze wzgledu na wygode dziecka no i tez tez mi sie podoba http://allegro.pl/3-w1-wozek-akjax-bigstar-gratisy-producent-i1392273051.html
a ten znowu moge pochwalic za bardzo duzo miejsca w srodku dla dziecka ..prowadziłam obydwa te wozki i chyba jednak zdecydujemy sie na ten drugi;) no i oczywiscie w takim kolorze zielonym;)ahh no i jeszcze w tym podoba mi sie to ze jest wygodne nosidełko ( torba) do przenoszenia malenstwa:)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dziś K wspomniałam ], że chciałabym inny wózek :-), powiedział, że pomyślimy :-D
może mi się uda sprzedać stary :)

Mój x lander dał sie rozłożyc do lezenia. To chyba chodzi o to że w spaceróce nie da się siedziska całkowicie do 90st ustawic,wiec dziecko jest w takiej połleżacej pozycji,ale ale spokojnie!!! wystarczy z tyłu gdzie jest ta taśma do regulacji siedziska rozciąć zaszewki,ktore nie wiadomo po co tam są, rozciać i już wszystko działa:):):):) jak trzeba i dziecko sie nie męczy:). Ciężki? No ja uważam ,ze jak na wielofunkcyjny wózek to lekki. Taki wózek musi miec swoj ciezar żeby był stabilny i nie podskakiwał na każdym wyboju. My wczesnym latem kupilismy po prostu wozek parasolke,taki lekki letni wózek i to był super pomysł,ale jednak na zimę x lander najlepszy był:)( w sensie jak kazdy taki wielofunkcyjny,wiekszy wozek)

Szuszu,ten drugi Quinny chyba nie ma kubełkowego...to by było fajniejsze chyba...Sliczne są oba:)
Acha! Wiesz co ( tylko nie mam pojecia jaki to był mdel, a to na pewno ma znaczenie),ale iwdziałm z tydzień temu u mnie na podwórku panią z takim quinny i az się gapiłam jak sroka w gnat,bo akurat tego dnia tak troszke padało i to dziecko( tak na oko 2 latka,moze ciut mniej) siedziało pod rozłożoną budą. wyglądało to jakoś dziwacznie bo ta buda mega krótka,taki daszek tylko i w dodatku opierała mu się dokładnie o czubek głowy. Normalnie wyglądało jak by ten wózek był jakis za mały...NIe wiem jakoś jak ja te wózki ogladałam wydawało mi sie ze te budy są normalnej wielkości,a tu??? wiesz może to jakis taki dziwaczny model był,ale popatrz lepiej na to bo na pewno wiesz,ze buda to baardzo wazna sprawa:). Buźki 4U. Ale fajnie ,ze zdecydowaliscie juz sie na firme:) to zawsze coś:)

Ostatnia edycja:
Dzięki natt. Ja w sumie będę go tylko wkładać do bagażnika i tyle mojego dźwigania. Zastanawiam się jeszcze nad Mutsy ale w sumie waga ta sama. Ja wyprowadziłam się poza Kraków gdzie jest dużo terenów zielonych i chodników oczywiście mało więc wydaje mi się ,że x -lander będzie na takie tereny dobry:) Poza tym moja znajoma będzie sprzedawać właśnie w lipcu rocznego wtedy x landera , więc mogłabym od niej odkupić jak nie będzie zniszczony po rozsądnej w miarę cenie... Mamy jeszcze trochę czasu na zastanowienie się:)
A ty będziesz kupować wózek dla bliźniaków? masz już jakiś typ? Moja siostra ma podwójną spacerówkę więc jak chcesz to mogę ją coś podpytać:)

A ja to chyba nowoczesna jestem bo mi się to wiaderko kąpielowe nawet podoba :) A tak w ogóle to ja z myśleniem o zakupach jestem w tyle za wami, na razie nie zaczęłam nawet o tym myśleć a tu już takie konkretne plany macie....no cóż może też niedługo się wkręcę.
A propos wózków, to pracuję z rehabilitantami małych dzieci i oni bardzo nie polecają wózków trzykołowych - dziecko ma w nich bardzo mało miejsca na nóżki (z reguły do nóg idzie zwężenie) i nie może nimi poruszać, a co za tym idzie nie ćwiczy tak jak powinno. Może się przyda komuś taka informacja.

to nie jestem sama, bo juz myslalam, ze tylko ja tak na to wiaderko zareagowalam;-):-)

szuszu a te trzykolowe wozki to np. na sniegach dobrze sie prowadzi?? Z wygladu naprawde ladne, ale jakos bardziej do mnie nie przemawiaja..

naja ja mam trzykołowy wózek, ale z dużymi kołami. Prowadzi się super w każdych warunkach. Z mojego porównania lepiej niż 4 kołowe

reklama
Do góry