reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Marcelina- mój mąz sie poswieci i cyknal mi fotki for you:)
20110718222.jpg20110718221.jpg

reklama
Mam specjalną komodę do przewijania dziecka, ale powiedzcie mi przewijak kupić twardy czy miękki, bo jakieś wątpliwości mnie naszły nad kupnem miękkiego, bo wszyscy kupują twardy tak mi się wydaje- a przynajmniej tak zauważyłam na allegro...;-) Aaa i potrzebny jest ten pokrowiec na przewijak?

Ja mam też twardy, bo na łóżeczko drewniane, ale na komodę wzięłabym miękki...

cokies jasne spróbuj jutro wywalczyć swoje. Widocznie etykieta była zupełnie nie tam gdzie powinna i skoro to Cię zmyliło to walcz. Nie widziałam więc się nie kłócę, podałam przykłady tylko takie jakie u mnie występują i o co się klienci kłócą, a nie mają racji...

Oli
dziś zakupiłam te podkłady z happy, które polecałaś m.in do wózka. Dzięki- sama bym na to nie wpadła. Tylko kupiłam na sztuki- 2,20/szt. A Ty kupujesz może w większych opakowaniach?

maggie, nan pro1 to 'zwykłe', nan pro 1 ha to hipoalergiczne, dla dzieci z dużym prawdopodobieństwem alergii (np. Ty albo Twój mąż mieliście/macie sporo alergii). Ale też stosuje się profilaktycznie na początku (jeśli zamierza się tylko sztucznym).

reklama
Oli [/B]dziś zakupiłam te podkłady z happy, które polecałaś m.in do wózka. Dzięki- sama bym na to nie wpadła. Tylko kupiłam na sztuki- 2,20/szt. A Ty kupujesz może w większych opakowaniach?
Ja teraz kupiłam już duże opakowanie, bo zabieram 2 do szpitala, a poza tym ja też je biorę na spacery, żeby dupki nie kłaść na publiczne przewijaki czy ławki. Co prawda mam taki z torby ale jego trzeba potem często prać.

maggie non pro HA jest hypoalergiczne. Mi pediatra mówiła żeby zacząć od HA jak się od początku piersią nie karmi

Do góry