reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
Marcelinaa
Marcelina- mój mąz sie poswieci i cyknal mi fotki for you
Zobacz załącznik 373259Zobacz załącznik 373260
bardzo ale to bardzo bardzo dziękuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petunia
Zaangażowana w BB
Mam specjalną komodę do przewijania dziecka, ale powiedzcie mi przewijak kupić twardy czy miękki, bo jakieś wątpliwości mnie naszły nad kupnem miękkiego, bo wszyscy kupują twardy tak mi się wydaje- a przynajmniej tak zauważyłam na allegro...;-) Aaa i potrzebny jest ten pokrowiec na przewijak?
Ja mam też twardy, bo na łóżeczko drewniane, ale na komodę wzięłabym miękki...
cokies jasne spróbuj jutro wywalczyć swoje. Widocznie etykieta była zupełnie nie tam gdzie powinna i skoro to Cię zmyliło to walcz. Nie widziałam więc się nie kłócę, podałam przykłady tylko takie jakie u mnie występują i o co się klienci kłócą, a nie mają racji...
Oli dziś zakupiłam te podkłady z happy, które polecałaś m.in do wózka. Dzięki- sama bym na to nie wpadła. Tylko kupiłam na sztuki- 2,20/szt. A Ty kupujesz może w większych opakowaniach?
cokies jasne spróbuj jutro wywalczyć swoje. Widocznie etykieta była zupełnie nie tam gdzie powinna i skoro to Cię zmyliło to walcz. Nie widziałam więc się nie kłócę, podałam przykłady tylko takie jakie u mnie występują i o co się klienci kłócą, a nie mają racji...
Oli dziś zakupiłam te podkłady z happy, które polecałaś m.in do wózka. Dzięki- sama bym na to nie wpadła. Tylko kupiłam na sztuki- 2,20/szt. A Ty kupujesz może w większych opakowaniach?
ja na komodę mam miękki przewijak. Coś takiego VOX - Tapicerka na komodę
Dziewczyny a czym się różni mleko Nan pro do Nan pro ha ? Które mam kupić??
Dziewczyny a czym się różni mleko Nan pro do Nan pro ha ? Które mam kupić??
mucha_nie_siada
maggie, nan pro1 to 'zwykłe', nan pro 1 ha to hipoalergiczne, dla dzieci z dużym prawdopodobieństwem alergii (np. Ty albo Twój mąż mieliście/macie sporo alergii). Ale też stosuje się profilaktycznie na początku (jeśli zamierza się tylko sztucznym).
reklama
Oli.B
Ja teraz kupiłam już duże opakowanie, bo zabieram 2 do szpitala, a poza tym ja też je biorę na spacery, żeby dupki nie kłaść na publiczne przewijaki czy ławki. Co prawda mam taki z torby ale jego trzeba potem często prać.Oli [/B]dziś zakupiłam te podkłady z happy, które polecałaś m.in do wózka. Dzięki- sama bym na to nie wpadła. Tylko kupiłam na sztuki- 2,20/szt. A Ty kupujesz może w większych opakowaniach?
maggie non pro HA jest hypoalergiczne. Mi pediatra mówiła żeby zacząć od HA jak się od początku piersią nie karmi
Podziel się: