reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Oli, na giganta nie liczę. Filip miał 50cm jak się urodził. Także musi być dobre i wystarczyć jeszcze na później, hehehe
no tak a Pitek miał 58 cm w 38 tyg :eek: ,to mój Filip może mieć do kostek te spodenki

no proszę jaki mój mąż zrobił się popularny :-D może się jakoś dogadamy i skolonujemy mojego :-D
Biorę nawet klona w ciemno, nawet bez zdjęcia :-D

haha, ile chcesz:-D złożymy się:-)

Oli ja z moim jestem dopiero tak w sumie 4,5 roku ( Z 3 letnią przerwą:) więc jeszcze jakieś cechy pozytywne widzę:) Bo Wy to już jak stare małżeństwo:)

no ja 9 lat i chyba o te 9 za dużo, a ślubu nie biorę mimo że się oświadczał już ze 100 razy

no i będę :p
Nie gadam z wami....

no nareszcie :-D Lana to chociaż chce się podzielić, koleżańska jest :-D

reklama
Dziewczyny co Wy za burdel macie w tych Rossmann:-D
Prawdą jest, że klient ma prawo otrzymać towar po takiej cenie jaka widnieje pod produktem, ale dużo też zależy od sprzedawcy na którego się trafi niestety...

A co do ceny tych 'promocyjnych' pampków to nie jest wina etykiety, bo na niej wyraźnie pisze, że kupon pobiera się na necie w danym dniu- być może był zawieszony tak, że przykrywał cenę obowiązującą, ale przeważnie stoi obok właśnie przy produktach do których się odnosi- i z tym kuponem przychdzoi do sklepu i mamy określone rabaty na określoną rzecz- dla zainteresowanych na ostatniej stronie gazetki z Rossmannie są wyszczególnione owe promocje- na każdy dzień inny kupon do pobrania;-) Tylko my nie zawsze doczytujemy etykiety- a głównie patrzymy na ceny.
Najlepiej kontrolujcie ceny przy kasie- ja już nie raz nadziałam się w Carrefour i Tesco- tam to jest już w ogóle bajzel:szok:

właśnie ta etykieta była w miejscu ceny w listwie, dopiero jak wróciłam to babka wyciągnęła tą etykiete i przełożyła to tej wiszącej przy mnie, no byłam wkurzona niesamowicie, ale jak mówicie że mam prawo zwrócić w ciągu 7 dniu to jutro się przejde jeszcze raz ale już nie będę taka uprzejma i miła!!!!!!!!!!

Marcelinaa-niestety nie, karuzele mocuje sie za pomoca takiej srubki....przez szczebelek przkłada sie patyczek i z drugiej strony dokręca wiec chyba w turystycznym bedzie ciezko zamontowac :/
A karuzelka bradzo fajana, tak jak Bishopki ma pilota, dwie funkcje glosnosci, odgłosy natury, Bach, Mozart i Bethoveen, mozliwosc ustawienia samej karuzeli, karuzela+lampka, i sama lampa(choc ona ledwo swieci:)) w srokdku maskotki kreca sie wkolo a listki w gore i w dol

dałabyś się uprosić i zrobiła mi zdjęcie tylko tego tyłu?
na aukcjach nigdzie nie widziałam, a chciałabym pokazać małżowi co by se zerknął i coś wymyślił- będzie musiał.

Lana a co ty tak za darmo im swojego męża klonujesz?
akutan-a kto powiedział ,że za darmo :-D
Malgo000-oglądałam te materacyki -fajny :tak:lecz jednak ja do snuzy jestem bardziej przekonana bo snuze zabierzesz z dzidziusiem wszędzie w trakcie spaceru jazdy samochodem jest o tyle wygodniejsza bo wkładasz w pieluszkę i heja:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry